Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudom a bicepszemet...

Hogy tudom a bicepszemet edzéssel nagyobbitani? Hogy kezdjem el? 14/f

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 20:09
 1/9 A kérdező kommentje:
(sportszerűen focizok , heti 5 alkalommal.)
2012. jún. 3. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
ha sportszerűen focizol, az jó dolog :) nem szabad szabálytalankodni. bicepszedet úgy tudod nagyobbítani, hogy fekvőtámaszozol, felülésezel, húzódzkodsz, és ami nagyon fontos: guggolsz. ezek a gyakorlatok elősegítik az izmok növekedését ( :) )
2012. jún. 3. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
focival nem lesz bicepszed, húzódzkodással vagy súlyzóval, de először kicsivel kezd el mert a nagyba beleakadsz
2012. jún. 3. 20:21
 4/9 dirtboy ***** válasza:

/bicepszedet úgy tudod nagyobbítani, hogy fekvőtámaszozol, felülésezel, húzódzkodsz, és ami nagyon fontos: guggolsz. ezek a gyakorlatok elősegítik az izmok növekedését/

-fekvőtámasz pont hogy nem edzi a bicepszet

-felülés,azért az már durva lenne ha valaki úgy felülésezne hogy a bicepsze dolgozik.remélem ezt viccnek szántad

-húzódzkodás ,na végre már egy jó csak nem ártott volna le írnod hogy szűk fogásban és tenyérrel felénk kell mert csak akkor edzi a bicepszet.

-guggolás,nem tudom de én nem szoktam érezni guggoláskor hogy dolgozik a bicepszem,sokkal inkább a lábamat érzem közben.

lehet hogy rosszul csinálom?

ezek csak gyakorlatok,ha nincs meg a megfelelő és mennyiségű tápanyag az izomnak akkor bizony nem fog fejlődni így hát a kell egy tömegnövelő étrend is amit alkalmazni kell.

annyiban igaz az első írása hogy mindent kell edzeni nem csak bicepszet,akkor fejlődsz majd rendesen ha mindent edzel úgy hogy ne csak bicepszez.

ezt olvasd el: [link]

itt nézhetsz gyakorlatokat,edzésterveket.

[link]

2012. jún. 3. 20:49
 5/9 Zakathol ***** válasza:

dirtboy most félreértetted egy kicsit:

A mondanivaló lényege az volt, hogy hagyni kell a "csak bicepszre edzek" hozzáállást, és az egész tested edzeni kell, hogy normálisan fejlődjön az ember. :)

2012. jún. 3. 21:40
 6/9 dirtboy ***** válasza:
még ha így is van akkor is rengetek infót kihagyott és arról nem is beszélve hogy ha én félre érthettem akkor a kérdező is félre értheti.
2012. jún. 3. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
ironikus volt az egész válasz :D de nem baj, hát nem jöhet be mindíg..
2012. jún. 3. 23:24
 8/9 dirtboy ***** válasza:

.Hellrider.

akkor ne sértődj meg a reakciómra,nem tudtam hogy nem komolyan gondolod, nem ismerem a nickneved még sosem halottam meg válaszod sem láttam azt hittem egy újabb hülye regisztrált aztán osztja az észt.

2012. jún. 3. 23:34
 9/9 poiu ***** válasza:
Igen, a karral húzás a bicepszre hat, a tolás a tricepszre. De a bicepsz egy pici izom :-), nem érdemes csak erre edzeni. A nem érdemesen túl fontosabb, ha felborítod az izomzatod egyensúlyát (pl. nagy bicepsz, 0 tricepsz és váll) az tartáshibákhoz vezet (meg egyéb szörnyűségekhez). Edzd az egész tested.
2012. szept. 24. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!