Melyikkel lehetek a legerősebb?
Figyelt kérdés
1.Ha nehéz fizikai munkát végzek
2.Ha testépítő vagyok.
3.Ha saját sullyal edzek.
Csak az írjon aki ért hozzá.
2012. máj. 16. 21:07
21/38 anonim válasza:
De van még két zöld 2 kilósom is. Szalagból 3 színű is. Labda is akad. Ez komoly.:)
23/38 anonim válasza:
ökölvívás és kettlebell-re járj mellette.
amiket meg felsoroltál,azoknak nincs közük ahhoz,hogy le tudsz-e verni egy másik embert.
az ökölvívók meg a legtechnikásabb bunyósok.
de ha lejársz,ahogy írod heti 4x,akkor majd meglátod te is.
24/38 anonim válasza:
Ha erőt akarsz növelni erőedzést kell végezni amiben lényegtelen az ellenállás típusa, a terhelés intenzitása és ebből fakadó rövidsége a lényeg (max 5 ismétlés az ennek megfelelő gyakorlattal vagy súllyal tehát kétkezes fekvőtámaszokkal sosem leszel erős).
Utcán meg több éves pusztakezes és fegyveres harcművész tapasztalat kell.
25/38 anonim válasza:
Még annyit, hogy utcán NINCS olyan, hogy 1v1, fegyvertelen vagy fair play meg védőfelszerelés. Az ilyeneket el lehet felejteni.
26/38 anonim válasza:
Azért a nehéz fizikai munkát se nézzétek le, az is csodákra képes. Egyszer egy hónapig cementet hordtam szezonmunkásként egy építőtelepen, hónap végére nagyon megerősödtem.
27/38 A kérdező kommentje:
áh nem szarakodok lesz heti 4 edzés box és meglátom hogy erősödöm-e .(Szerintem 100%hogy igen) még fiatal vagyok elég lesz az 16+ mehet a súlyos nem? és most még a saját súlyú is hasznos? Ere kéne még válasz eddigieket is nagyon köszönöm.
2012. máj. 17. 13:44
28/38 anonim válasza:
A saját testsúlyos edzés is jó és kell, mert erő-állóképességet ad.
29/38 A kérdező kommentje:
19 válaszado de azt írják többen hogy a testépités inkább kinézetre megy de én azt kb leszarom.
2012. máj. 17. 13:46
30/38 A kérdező kommentje:
Montez ha a saját súlyú erő+állóképeség akkor a kondi mit ér?
2012. máj. 17. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!