Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » :D most szeretnek elkezdeni...

Arnoldf15 kérdése:

:D most szeretnek elkezdeni testepiteni :D es lenne egy kerdesem :D meik testreszet meiikel lehet egy napra tenni :D? Elore is kosz a valaszokat :D

Figyelt kérdés
pl mell-hat,tricepsz-bicepsz es igy tovab :D

2012. ápr. 16. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy Te micsoda egy vidám gyerek vagy Arnold fiam... :)
2012. ápr. 16. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Mell-hát jó,kar- váll,láb-has.És ne felejts kardiózni!
2012. ápr. 16. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Válassz egy kezdő edzéstervet; [link]
2012. ápr. 16. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:

GreenTea :D

:D Én most szeretnék válaszolni neked. :D Először is :D l és y van az ékezet nélküli billentyűzeten is :D Jó lenne :D :D ha használnád a "melyik", "milyen", "ilyen", "olyan" :D szavak leírásánál. :D

:D Térjünk az edzésre :D Ha most kezdesz edzeni, akkor először teljes testre kellene edzened pár hétig, heti 3x :D

Amit linkeltek az jó is lesz kezdésnek. :D Ha már kicsit belerázódtál és ugyaniLYen vidám vagy, akkor majd úgyis felteszel itt egy kérdést, és akkor talán újra beszélünk ;D

2012. ápr. 17. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
:D
2012. ápr. 17. 11:27
 6/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.es a helyesirasi dolgokat:)) jah es en mindig vidam vagyok ,kivetel amikor nem akor meg alszom:))
2012. ápr. 18. 12:29
 7/8 A kérdező kommentje:
jaj es igen en tul vagyok ezen a 3 hetes programon ezert is akadtam el mert edig minden masodik nap edzettem majdnem minden testreszemre es ezert akardtam el h most mit mivel tegyek ossze:)
2012. ápr. 18. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor most végezheted pl ezt: [link]

Pár hónap után pedig, ha 4 naposat szeretnél: [link]

2012. ápr. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!