Edzéstervet írna nekem valaki?
Na szóval, 15\F vagyok 70kg és 184cm. Kéne egy edzésterv amivel szépen ki tudnám gyúrni magamat. Gépekkel 30kg-ot simán kitolok olyan 10-szer, ha nagyobb akkor olyan 5-8szor. Fekve tudok 20kg-ot( tudom, nem túl sok), és egy kézzel 9kg-ot 3x10-es ismétléssel.
A kajálással nincs gond.
le írnád az étrendedet?
kíváncsi fáncsi vagyok.
nézd meg a spamek közt lehet hogy oda ment az aktiváló link.
a bodybuilder.hu oldalt linkeltem biztos,ott találsz kezdő edzéstervet is.
kompletten össze van állítva minden csak alkalmaznod kell.
Dirtboy te testépítő vagy, ugye?
Ha igen akkor mikor kezdtél el gyúrni?
Mik az észrevételeid?
Milyen gyakorlatokat ajánlasz, mik a leghatásosabbak szerinted?
Milyen gyakran jártál le terembe?
Mennyi ideig tartott neked?
Ezekre a kérdésekre ott sem lelek választ,szerinted miért ide tettem fel ezt a kérdést? Nagyon elhagyott az önbizalmam látván hogy 4 hónapot elcsesztem :\
nem szokásom magammal kapcsolatos kérdésekre válaszolni csak olyanra amivel segítek másoknak de most teszek egy kis kivételt pár kérdésnél.
/Dirtboy te testépítő vagy, ugye?/
nem,nem vagyok az,igaz hogy étrendem van heti 5x keményen edzek mindenre de nem tartom magam testépítőnek,nem szándékozom versenyen sem indulni.
én azt szoktam mondani hogy testépítés a szenvedélyem és hogy magam is edzem,ilyen nagy szavakat nem dobálok magamra hogy testépítő vagyok.
/Ha igen akkor mikor kezdtél el gyúrni?/
szóval nem de úgy mindennel együtt nyáron lesz 4 éve.ebben a 4 évben elég sok kihagyás is volt,hosszú betegségek,olyan meló ami mellet nem tudtam edzeni,motoros baleset ilyenek.
/Mik az észrevételeid?/
mivel kapcsolatban?
/Milyen gyakorlatokat ajánlasz, mik a leghatásosabbak szerinted?/
mire nézve?
ha nézel egy kezdő edzéstervet abban általában olyan gyakorlatok vannak amik a legjobbak.
/Milyen gyakran jártál le terembe?/
sosem jártam terembe,csak 1-1 napra mentem.
én itthon edzek,itt bővítgetem fejlesztgetem a felszerelésem hogy minél tökéletesebb legyen.
/Mennyi ideig tartott neked?/
de micsoda?
/Ezekre a kérdésekre ott sem lelek választ,szerinted miért ide tettem fel ezt a kérdést?/
nem csodálom,annyira nem vagyok ismert hogy a bodybuilder.hun ismerjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!