Tudnátok nekem készíteni egy edzéstervet?
Figyelt kérdés
Nem tudok elmenni konditerembe, mert az utazással együtt nem férne bele az időmbe, de itthon tudnék "dolgozni magamon". Szeptemberben töltöm a 18-at, 178 cm magas vagyok, ehhez társul kb 65-70 kiló. Az alkatommal nincs baj, fél éve hagytam abba a sportolást, így az átlagnál azért sportosabb az alkatom, a hasamon kívül sehol nincs súlyfelesleg (ott is kb. 0,5-1 cm a zsír). Egy olyan edzéstervre lenne szükségem amiben mindenféle testrészt meg kell dolgozni, és nagyon egyszerű eszközök kellenek hozzá, pl felmosóvödör(abból van kettő is:)), stb. Szeretném ezt a kevés zsírt is eltüntetni, így arra is kérnék tippeket, hogy milyen időközönként és mennyit kocogjak/fussak (volt egy idő amikor napi 9-10 km-t futottam, szval bírom a futást:)) A célom pedig hogy arányos, kidolgozott, és szálkás legyek. Fokozószereket nem szeretnék használni, maximum (ha kell) valami vitamint vagy ilyesmit. Segítségeteket előre is köszönöm:)2012. ápr. 3. 22:11
1/2 dirtboy válasza:
a fegyenc edzés című könyvet szerezd meg /le is töltheted/.
zsír eltüntetésére pedig szálkásító diéta és aerob mozgás.
neked egyértelműen futás legyen,heti 3-4x50perc.
vitamin kellene minden kép pl.multi pro,mega daily one
ha pedig nem tudsz elég fehérjét be vinni akkor kénytelen vagy venni tápkieget hogy meglegyen a kellő mennyiség.
tejsavót ajánlok.
2/2 Paránytrilla válasza:
tornavideo.hu
Csomó cikk, videó van az oldalon és ha feliratkozol a hírlevélre, minden hónapban küld edzéstervet. Szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!