Mellizmokért, és kockás hasért mit lehet tenni otthon?
Üdv!
Mellizomra otthon a tolódzkodás a legjobb!!
Vegyél egy fekvőtámaszbakot /kb 2-3ezer ft/, mert azon nagyon jó a fogás és két asztal/bútor között tudsz tolódzkodni!
Kockás hasra szinte bármilyen hasizomgyakorlat jó /mert a formájához azért kell/, de valóban az az igazság, hogy az étrenden múlik.
Mint köztudott, mindenkinek kockás a hasa, csak nem látszik az ottani zsírrétegtől...
Ami látom h még nem világos:
kockáshas ÉS tömegnövélés = kizárt :-D :-D
Olyan mint h csökkentsük a szobahőmérsékletet meg h növeljük...:-D
Hacsak nemvagy nagyon vékony típus, akkor nemfog menni...de ha gondok vannak a kockás hassal, akkor biztos h nem vagy az...
Szóval döntsd el melyiket akarod...
Ha pedig nem akarsz mesterséges dolgokat szedni, akkor írd be a youtube-ra h "denis minin nutrition" és az első videóban nagyon sok jó tippet kapsz, hogyan kell természetesen jól étkezni, h minden fehérjét és vitamint megkapja a szervezeted!
Üdv
Szia !
Testtömegnövelő vackot ténleg ne szedjél , sokan nem tudják , de tönkre vágja a májad .. Kockás ha megy magától is mint nekem is sikerült napi 2 - 3 km futás után 5*50 felülés , sorozatonként nem pihentem sokat, max 30 , 45 mp-t , és 2 hónap alatt sikerült elérnem a kockás hasat ... Étrendről annyit, enni kell ! Reggeli ,ebéd, vacsora meglegyen minimum,, én reggelire ettem valami kis gyümölcsöt (alma,eper,málna,szeder stb..) Ebédre ettem redesen, vacsorára meg max 1 szelet kenyeret ettem, de 18:00 után ne egyél ! ........
Mellizomról még annyit hogy tipikus gyakorlat : fekvőtámasz, csak a kezeidet vállszélleségtől széllesebbre rakod .. én ebből csináltam sokat 5*20 - 25 öt vagy többet naponta, sorozatonként 1 percet pihentem vagy kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!