Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 12,6 % testzsírral nem "kockás...

12,6 % testzsírral nem "kockás" a hasam, ez normális?

Figyelt kérdés

26 F vagyok 192 cm magas hozzá 93,5 kg, most voltam ilyen InBody270 testösszetétel elemző gépen és elvileg 12,6 % a testzsírom de egyáltalán nem kockás a hasam (nyilván lapos, nincs rajta felesleg sok) én azt hittem ha valaki 15 % test zsír alatt van akkor enyhén elkezd látszani de eddig semmi 😅 (pedig elvileg nem egy olcsó gép vagy ilyen iskolai ami pontatlan lenne)

Bár azt ki is írta a gép hogy a szegmentált zsírtömeg a törzsemen a legtöbb viszonylag.

Lehet hogyha még fogynák egy 2-3 kg-ot látszódni fog, vagy ez a genetika miatt is lehetséges? Vagy csak alacsonyabb test zsír százalékkal látszódik jobban és rosszul tudom?

márc. 27. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Hát a hasizmot fel kéne építeni. Utána fig látszani
márc. 27. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy az sem, hogy milyen a hasizmaid struktúrája valamint az izomtömege sem.

Van akinek 15% testzsírnál is látványos a hasizma, van akinek 10% alatt sem.

Ennyi.

márc. 28. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Haaat nemtudom mennyire megbizhato az a gep, szerintem az tobb a magassagod meg a sulyod alapjan. De ha van hasizmod es igy nemlatszik akkor nyilvan lejebb kell menni. Az is lehet hogy vizes vagy. Eszel cukrot meg nagyon fuszeres kajakat?
márc. 28. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Cukrot keveset viszekbe szerintem, de fűszeres kajákat szeretem.

Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat!

márc. 28. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!