Mai edzés meg volt?
Figyelt kérdés
Ha igen, mire edzettél ma? Az otthoni vagy a konditermi edzést részesíted előnyben?jan. 26. 21:51
1/5 anonim válasza:
Nem sajnos, de holnap meglesz. Neked megvolt ?
2/5 anonim 

válasza:

Nem. Helyette olvastam a villamoson. Az olvasás szuper mert pallérozza az elmét és nem vétünk olyan helyesírási hibákat mint peldául az igekötő és az ige külön írása.
3/5 A kérdező kommentje:
Jajj de jó Ketteske. Örülök, hogy vannak még olvasó emberek, terjeszd ezt a jó szokást. Meg veled együtt még vannak olyanok is, akik belekötnek a másikba. Jobb dolgod gondolom úgysincs ennél, mint a helyesírás szabályait ellenőrizd. Javaslom keresd az általad olvasott könyvekben is. Amúgy autocorrect, és nem néztem, hogy kijavította a telefon. És hidd el több könyvet olvastam el nálad.
jan. 27. 17:55
4/5 A kérdező kommentje:
1: tegnap megvolt, most még rákészülök a maira 😃
jan. 27. 17:56
5/5 anonim 

válasza:

Viszont olyat igen, mint a vesszők elhagyása. Csak akkor nyelvtannáciskodj, ha a te helyesírásod hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!