Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha egy gyakorlatból egyetlen...

Ha egy gyakorlatból egyetlen egy sorozatban egyszerre képes vagyok 12 ismétlésre, akkor három sorozatra hogy osszam be az erőmet?

Figyelt kérdés

Az volt a célom, hogy húzódkodásból (alsó és felső fogással) elérjem a 12-12 ismétlést és tolódzkodásból a 20 ismétlést. (Láb sem maradt ki, ott a cél a testsúly felével volt elérni a 20 ismétlést.)

Húzódzkodás felső 1x12

Húzódzkodás alsó 1x12

Tolódzkodás 1x20

Guggolás testsúly felével 1x20

Mindegyik ismétlés bukásig ment, de szabályosan. Megismételni nem tudnám ugyanazt a sorozatot. Ezt az "edzéstervet" csináltam heti 2-3 alkalommal.

Elértem a kívánt célt, szóval szeretném még ugyanezt a tevet egy darabig csinálni, de mindegyikből már három sorozatot végezve.

Hogy osszam fel azt a három sorozatot? Mennyi ismétlést végezzek sorozatonként? Mindet bukásig vinni nem bírnám, a volumen is fontos. Tavasszal pedig folytatnám teremben.

Köszi.

ma 12:35
 1/2 Thunderfairy ***** válasza:
Talán a súlyt kellene úgy beállitani hogy tudj többszőr ismételni.
ma 13:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Kb. 3x10 reális.
ma 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!