Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megfekelő?így van izomcsoporto...

Megfekelő?így van izomcsoportokra beosztva a heti 4edzésem.Fenekem le van maradva,kerekíteni szeretném. Hétfö:Has,Láb,fenék Szerda:Hát,trapéz,tricepsz Péntek:Váll,mell,bicepsz Szombat:Has,fenék,láb

Figyelt kérdés

Egy éve járok,eddig egy héten 3x,de nem vagyok megelégedve a farizommal,pedig guggolok,kitörés,csípőemelés stb.

Csináltam.

dec. 30. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Egy év után se vagy tisztában azzal, hogy a felosztás semmilyen információt nem közöl? Egy év után mind a tudásod, mind az összes izomcsoportod le van maradva, nemcsak a feneked.

Ha nem vagy megelégedve a farizmoddal, akkor vagy irreális céljaid vannak egy év távlatában, vagy nem végzel rá elegendő munkasorozatot, vagy nincs rendben az intenzitás/effort.

dec. 30. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

egy fel osztas lehet nem megfelelő ??

fel osztas akkor lehet max nem jo ha vmelyik izmot 1X sem edzel a héten 😄

dec. 30. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A táplálkozás része rendben van? Az js is kell a fejlődéshez.
dec. 30. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Ami az étkezés részét illeti, ha elég a fehérje és a kalóriabeviteled, ami pedig az edzést illeti, ha kellően magas az intenzitás és az effort (magyarul kellően nagy súlyt használsz, és bukásig, vagy bukás közeléig viszed a sorozataidat), akkor lényegtelen, hogy mi a felosztásod, mert még a leggagyibb is működni fog.
dec. 30. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Induljunk ki abból,hogy az étkezések rendben vannak,mivelHa minden más fejlődik kivéve a farizmot(inkább nem eléggé fejlődik),akkor valszinű,hogy az étkezés pihenés jó.Ha nem lenne az,akkor semmid se fejlődne.

Ez eddig logikus gondolom.

Tudni kéne a heti sorozatok számát.

Vagy túledzed,vagy aluledzed őket.

Ha sok guggolás és lábmunkád van és ehhez hozzácsapsz még rengeteg ilyen amolyan farizomgyakorlatot akkor nem lesz képes regenerálódni teljesen.

Ha lábazás után immel ámmal csinálsz pár sorozat lórúgást vagy tárogatást,az meg nem elég intenzív,hogy valamit hozzátegyen.

Az se mellékes hogy a lábedzéseid mit tartalmaznak.

Ugyanis van pár olyan gyakorlat ami a farizmot egyáltalán nem dolgoztatja megpld lábnyújtás.

Van ami meg igen pld guggolas variaciók,román felhúzás.

Ezeket mind mérlegelni kell és a +farizom gyakorlatot ,kellő sorozatszámmal lehet edzeni ehhez mérten.

Lehet elég lesz +3-4 sorozat is..

Lehet több kell.

ki kell tapasztalnod

tegnapelőtt 10:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Hátam,combok,váll,tricepsz,bicepsz ezek szépen látszanak már,hogy jàrok edzeni,természetesen a kajára figyelek.

Inkább szerintem kevesebbet edzettem eddig a fenékre,e zért gondoltam,hogy egy héten 2x edzek rá,amíg nem fejlődik az is.

tegnapelőtt 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy heti hányszor edzel egy izmot, hanem hogy elvégzed-e hetente a fejlődéséhez szükséges volument.

Edzheted a feneked heti háromszor is, ha nem elegendő a volumen, vagy az effort, vagy az intenzitás, akkor nem fog megfelelően fejlődni.

tegnapelőtt 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!