2/16 anonim válasza:
De akkor azt a 3 szettet nyomd bukásig, nagy súllyal (max. 10-12 ismétlés szettenként).
Aztán rövid időn belül kiderül, hogy fejlődsz-e, vagy sem.
4/16 anonim válasza:
A semminél több, de egy edzésen kéne 3-4 sorozat bicepszre, nem csak hetente 1x.
5/16 anonim válasza:
A szokásos edzéstervek azok a heti 2-3 teljes testes, vagy 2 felsőtest és 2 alsótest. Szóval amit írsz, az kevés.
7/16 anonim válasza:
Eleinte fog fejlődni. Utána már egyre inkább nem
8/16 anonim válasza:
Szerintem is kevés. Max. ha nagyon kezdő vagy, akkor egy ideig fogsz fejlődni, mivel a nulláról nem nehéz fejlődni, de egy kicsit is haladóbb szinten heti 3 sorozat az rém kevés.
9/16 anonim válasza:
Meglepően jól lehet fejlődni ilyen kevés sorozattal is. Régen én is csináltam bicóra vagy 4 gyakorlatot hetente 4-5 sorozatokkal. Utóbbi hónapokban meg teljesen máshogy edzek, összetett nagy súlyos gyakorlatokat csinálok néhányat és ott terhelődik a bicó is, max egy gyakorlatot csinálok kifejezetten rá hetente ahol kb 3 az intenzív munkasorozat és jobban fejlődik mint valaha
10/16 anonim válasza:
hiába pontoztatok le, 3szettől nem fog fejlődni hosszútávon
ennyi erővel akkor már ne is bicepszezz
heti 8szett azért kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!