Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelés közben aerob...

Tömegnövelés közben aerob edzés, kardió mehet? Heti 4x súlyzós edzés mellé heti 2x kardió? (Futópad) szeretnék tömeget növelni de van egy kis hasam és szeretném le dolgozni ,de úgy hallottam hogy a kardió edzés le építi az izomzatot is igaz?

Figyelt kérdés
dec. 8. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A túl hosszan tartó kalóriadeficit építi le az izomzatot, nem a kardió. Amíg ilyen kérdés felmerül benned, addig úgysincs rajtad izomzat, aminek a leépülésétől félned kéne.
dec. 8. 16:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenki mást mond! 😂 egyesek azt mondják hogy nem tesz jót a túlzott kardiozás sem
dec. 9. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a túlzott kardió alatt olyan mennyiségű aerob mozgást értesz, amivel kalóriadeficitbe kerülsz, vagy hátráltatja a regenerációd, az nyilván nem tesz jót az izomépítésnek, de ha esetedben nincs szó ilyenről, akkor ne féltsd a nem létező izomtömeged.
dec. 9. 09:29
 4/6 A kérdező kommentje:
🤦🏽‍♀️ de nyilván szeretnék izomtömeget! Így láthatalanban nagyon okos vagy hogy meg mondtad hogy nincs rajtam izom! Kis okos 🤡 mondjuk mit vártam magyar mentalitás=💩
dec. 9. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:

"szeretnék izomtömeget"

Rád fér! Hajrá!

"meg mondtad hogy nincs rajtam izom"

Nincs bizony. Majd talán lesz, ha szerzel tudást és tapasztalatot.

dec. 9. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem belefér a heti két kardió, próbáld ki.
dec. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!