Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelés? (Lent)

Tömegnövelés? (Lent)

Figyelt kérdés
17vagyok túlsulyos ,160 cm vagyok es 72kilo én meglennék elegédve a testsúlyommal/testemmel ha ez a hip dips nem lenne, (persze tudom hogy itt a fenék/láb edzéssel van valahol a gond,) ezért kérek segitséget, 3 hónapja edzem fenék/lábra, ezek a honapok allatt nemigen látok változás egyik irányba sem, nemtudom mivel van a gond az étrendemmel vagy az edzésemben a túlterheltséghez, othon edzek, edzoteremhez nem lenne pénzem , az étrendem változo nagyon szeretek enni, nem ragadok le gyorskajáknal jobban eszem amit anyumfőz ez persze nagyon változatosak. Ha eredményeket szeretnék szigorú etrendet kell kövessek? A szenhidrat elengedhetetlen a tömegeléshez es a fehérje ez tiszta, de akkor mit rontok el? hátha van itt valaki aki hozzám hasonló és sikere volt?!

aug. 18. 19:00
 1/3 anonim válasza:

Szia.

a hipdips, az a csontod, amivel nem fogsz tudni mit kezdeni, nem tűnhet el.

Évek óta edzem, nekem is megmaradt. Jó lenne tisztába lenni az emberi testtel és nem elhinni mindenfele instas baromságot, mert ott tesznek fel éjjel nappal ilyen hipdips eltünteto rövid edzés tervet pedig az csont.

Egyébként szerintem ha van rajtad felesleg arra nem kene tomegelni, előbb dietazni aztán utána izmot építeni

Kalóriára kene figyelni, meg arra, hogy megfelelő mennyiségű feherjet vigyel be

húsok pl csirke

turo, tojás, natúr joghurt nem a cukros változat

zöldség, gyümölcs korlátozott mennyiségben

köretnek rizs, párolt zöldség, tészta, krumpli, de mértékkel mert elég magas a ch meg a kaloria ezekben az ételekben és könnyű túl enni

aug. 18. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm a választ!

Rengetek gyümolcsot is eszek de nehéz elengedi ezeket , édemesdeblenne lefogyni utánna tömegelni?

aug. 19. 16:28
 3/3 anonim válasza:

Nem is kell elengedni, én is ettem diéta alatt almát banánt mindent, csak mértékkel

Kell a vitamin

mennyi idős vagy?

Illetve igen, én úgy gondolom előbb le kell dietazni a felesleget mert ha tomegelsz, akkor is jön fel zsír

aug. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!