Ektomorfként 1 év tömegnövelés után úgy érzem elértem a súlyhatáromat, mit javasoltok? Részletek lent!
Nagyon nehezen hízó tipus vagyok.Szinte állandóan eszek,mert ha kimarad pár étkezés,már rögtön fogyok is.Pár nap alatt kilókat tudok fogyni,ha keveset eszem.
1 éve mikor belevágtam a tömegnövelésbe 70 kg voltam,de voltam már 65 kg is mikor egyáltalán nem figyeltem a kajára.(185 cm magas vagyok)
Jelenleg 83 kg vagyok,de nem merem abbahagyni a tömegnövelő ivást,mert félek,hogy lemennek a nehezen megszerzett kilók!Régen mindenki piszkált,hogy milyen sovány vagyok,most meg kapom a dícséreteket,hogy ki vagyok kerekedve.Az edzéssel nincs gond,heti 4-5 alkalommal nyomom.Viszont már a tömegnövelő látványától is undorodom!
Mit csináljak?Vegyek csak fehérjét,szálkásítsak?
Légyszi segítsetek!
Miért nem tudod megenni normál kajában? Minek a tömegnövelő?
Annyira azért nem nehéz makrókat számolni.
A tömegnövelő számomra a szükséges plusz!
Egyszerre nem tudok nagy adagokat megenni,ezért eszem sokszor.Mindig is ilyen típus voltam,egész nap eszegetek,nem bírok hatalmas adagokat enni,mondjuk napi 3-szor.Inkább eszek napi 6-szor kisebb adagokat.Viszont nem mindig tudok akkor enni mikor én akarok,mert ugye dolgozok,meg szaladgálok egész nap stb.
Ilyenkor jön jól a tömegnövelő.Mostanában már csak edzések után iszom,mert már kaja helyett nem veszi be a gyomrom.
Keress magas kalóriasűrűségű kajákat.
pl a mogyoróvaj (nem a nutella!) szerintem marhajó ilyen szempontból
Igen!
A mogyoróvaj nagyon jó,én is használom.
A Nutella tele van cukorral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!