Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzésnek hogy álljak...

Otthoni edzésnek hogy álljak neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves vagyok elég vékony alkat, viszont szeretnék egy kicsit megizmosodni, hogy legyen tartozásom, rendes kiállásom. Először otthon kezdeném el nem kondiba. Nem akarok semmilyen proteint vagy ilyesmit szedni még. Milyen gyakorlatokat érdemes csinálni. Kézi súlyzók rendelkezésre állnak. Mennyi idő után fogok változast észrevenni. Megköszönném ha vki segíteni akár privát uzenetben

ma 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:

"hogy legyen tartozásom"

Inkább tartásod legyen!

"Először otthon kezdeném el nem kondiba"

Ha van lehetőséged konditerembe járni heti kétszer-háromszor, és izomépítés a cél, akkor miért korlátoznád drasztikusan a fejlődést otthoni edzéssel? Kezdőkén pár fekvőtámasszal is lehet izmosodni, de ha nincs otthon megfelelő felszerelés és hosszútávú progresszióhoz elegendő súly, akkor nagyon hamar megreked a fejlődés.

"Nem akarok semmilyen proteint vagy ilyesmit szedni"

A protein fehérjét jelent, úgyhogy ha szoktál enni, akkor most is szedsz proteint, hisz az ételek tartalmaznak proteint. Ettől függetlenül amíg ennyire nem vagy képben, addig valóban nincs szükség tápkiegészítőre.

"Milyen gyakorlatokat érdemes csinálni"

Bármilyet. A lényeg, hogy minden izomcsoport legyen megedzve. Saját testsúllyal és kézisúlyzóval limitáltabbak a lehetőségek, de olyan gyakorlatokat válassz, amiket szeretsz csinálni, és amikben nagy erőt tudsz kifejteni kényelmesen.

"Mennyi idő után fogok változast észrevenni"

Néhány hónap.

ma 17:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ bár eléggé kiforgattad az osszes dolgot amit írtam. A tartozásom az autocorrect. Azért otthon akarom, mert változó napirendjeim vannak, sokkal konnyebben tudok most otthon időt szakítani rá. Igen tudom hogy a protein fehérje, de én ezekre a porokra gondoltam. Ettől függetlenül azért köszönöm
ma 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!