Van bármi értelme az otthoni edzésnek? Fekvőtámaszokkal úgyis csak gyengülnék, nem lehet fenntartani az erőszintet, akkor meg minek?
Hatadra rakd sulyt, és nyomj fekvot.
Tuti nem tudod megcsinalni :D
De felhúzást meg guggolást hogy oldjam meg?
Még ha a fekvenyomás maxom kevésbe csökkenne, a másik kettőt nem lehetne szinten trtani se
Erre van a kettlebell.
En vettem egyet. Meg egy 10 es 15 kg-os tarcsat. Az edzesem nagy reszet meg tudom csinalni ezekkel.
Futni bicajozni jarhatsz. A sprintfutas vastag labakat csinal.
Nem tudom, hogy te hogy fogod megoldani, de elmondom hogy én hogy csinálom most és hátha valami megtetszik belőle.
Nyílván ez csak szintentartás, de jobb a semminél.
Gugolás:
Ugyan úgy csinálom mint eddig, csak a rúd helyett táska lesz rajtam, amibe 30kgot tudok pakolni, plusz rávettem a barátnőmet aki 54kg hogy segítsen a gyakorlatban.
A karjaimban tartom miközben a hátamon van a súly, így már 84kg plusnál járunk.
1x már próbáltam. A súly elhelyezkedése miatt plusz a karok munkája picivel másabbá teszik a gyakorlatot, de elég megerőltető tud lenni ha megfelelő ismétlés számot csinálok.
Hátra:
Húzóckodok, invertált evezés úgy hogy sámlin a lábam. Kézi súlyzóval egykezes evezés. Ennyi bőven elég.
Mellre:
Fekvőtámasz, lábam a sámlin, 30kg a hátamon plus van egy 25kgos szalagom, amivel megtudom nehezíteni.
Súlyom 64%a (testünk ennyi %át nyomjuk ki egy fekvőnél) + 30kg már 87,6kg, ami már szerintem egész jól tartja a szintet, de erre még rájön a szallag akkor már 100kg fele járhatunk.
Plusz rárakom a lábam egy sámlira akkor már 100kg felett valahol.
Szóval ezt is normálisan túl lehet terhelni.
Bicepsz, váll:
Van itthon 50kg súlyom, szóval súlyzóval átlag gyakorlatok, de ezeket lehet helyettesíteni sok mással. Pl.: Erős zacskóba rakott vizes flakonokkal stb...
Tricepsz:
Előbb említett súlyzók. Plusz tolóckodom. Van hozzá külön keretem (vagy nem tudom hogy hívják, most vettem direkt a helyzet miatt) de 2 erős székkel is meg lehet csinálni.
Plusz még súlyokat tudok itt magamra aggatni.
Has:
Ehez meg egyátalán nem kell semmi a padlón kívül.
Ez nekem teljesen oké lesz szerintem 2-3 hónapon át amíg nem lehet menni.
Remélem találsz benne felhasználható ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!