Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálon vékony csontozattal...

Naturálon vékony csontozattal hogy lehet nagyra nőni, 120 kilóval szériázni?

Figyelt kérdés
nov. 1. 19:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy vékony? Mennmyire akarsz nagyra nőni? Semmit sem tudni rólad azon kívül hogy 15 éve edzel. A 120 kilóval szériázás nem nevezhető nagy súlynak felhúzásban és guggolásban sem, még naturalon sem. Legfeljebb ha nő vagy.
nov. 6. 10:10
 22/37 anonim ***** válasza:
És miért kell a súlyokat üldözni, 120 kilóval szeriazni ? Pláne vékony ízületekkel? Láttam már pár embert akik nem szenvedtek sulymaniaban de sokkal jobb fizikumok volt sok olyan embernél akik csak rángatták a böszme nagy súlyokat. Amilyen mellkason pattintott fekvenyomasokat látni, meg rogyasztott guggolasokat...
nov. 16. 23:00
 23/37 anonim ***** válasza:
Nem nyomok fekve 120al szériában fekve de bőven látszik rajtam pulcsiban , sőt feszülősebb kabátban is hogy edzem , nem vmi full átlagos edzetlen fizikumom van.
nov. 16. 23:04
 24/37 A kérdező kommentje:

“ A 120 kilóval szériázás nem nevezhető nagy súlynak felhúzásban és guggolásban sem, még naturalon sem. “

Természetesen vastag ízüketekkel nem nagy súlyok ezek. A vicc az, hogy bármely edzőteremben edztem, 90%-a az oda járó naturáloknak nem mozgatott ekkora súlyt.

Felhúzást nem csinálok mert anno 22 éves koromban vízbe fejes ugrást követően megsérült a gerincem alsó része és eltanácsoltak teljesen az emeléstől.

Guggolásban is talán pont emiatt is csak 100 kilóig mertem felmenni.

Fekvenyomásra értettem a 120 kilót. Jelenleg 110-el tudok 4 ismétlést, 100-al kimegy a 8 már.

De szeretnék 120-al 8 ismétlést könnyen mert akkor erőnlétileg és felsőtest méretben is egy jó szinten lennék véleményem szerint. Azért az, hogy mekkora súlyokat mozgatsz, legtöbb esetben egyenes arányosságot mutat az erőnléttel és izomtömeggel.

nov. 18. 11:35
 25/37 anonim ***** válasza:
77%
Sztem pont fekvenyomasra nem feltétlenül igaz ez. Láttam már sokkal nagyobb súlyokkal dolgozo embert mint én akinek kisebb mell izma volt mint nekem. Jócskán. Persze válla , tricepsze volt mivel abból nyomott mell helyett. Eleg hulyen is festett.
nov. 19. 06:00
 26/37 anonim ***** válasza:

"De szeretnék 120-al 8 ismétlést könnyen mert akkor erőnlétileg és felsőtest méretben is egy jó szinten lennék véleményem szerint."

Egyáltalán nem biztos, hogy akkora lenne utána a különbség, mint gondolod.

nov. 19. 14:16
 27/37 A kérdező kommentje:
Azt kétségbe vonnám, hogy csak vállból 120 kilogrammot valami mozgatna. Pláne naturálként.
nov. 19. 15:07
 28/37 anonim ***** válasza:
Így is 96 kiló vagy. Annyira nem nagy durranás egy 96 kilós palinak 120-ba 8-at nyomni, nem kell hozzá különlegesen izmosnak lenni.
nov. 19. 15:46
 29/37 A kérdező kommentje:

28

Persze, 140 kilós fekete Miki naturál őserő meg 150 kilóval kínlódik.

Naturálról beszélünk jóember.

Mint írom a többség nem dobálgat 100 kilót egyetlen gymben sem. Nem annyira könnyű mint gondolnád.

nov. 19. 16:42
 30/37 anonim ***** válasza:
15 év alatt nem sokat tanultál.
nov. 19. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!