Naturálon vékony csontozattal hogy lehet nagyra nőni, 120 kilóval szériázni?
“ A 120 kilóval szériázás nem nevezhető nagy súlynak felhúzásban és guggolásban sem, még naturalon sem. “
Természetesen vastag ízüketekkel nem nagy súlyok ezek. A vicc az, hogy bármely edzőteremben edztem, 90%-a az oda járó naturáloknak nem mozgatott ekkora súlyt.
Felhúzást nem csinálok mert anno 22 éves koromban vízbe fejes ugrást követően megsérült a gerincem alsó része és eltanácsoltak teljesen az emeléstől.
Guggolásban is talán pont emiatt is csak 100 kilóig mertem felmenni.
Fekvenyomásra értettem a 120 kilót. Jelenleg 110-el tudok 4 ismétlést, 100-al kimegy a 8 már.
De szeretnék 120-al 8 ismétlést könnyen mert akkor erőnlétileg és felsőtest méretben is egy jó szinten lennék véleményem szerint. Azért az, hogy mekkora súlyokat mozgatsz, legtöbb esetben egyenes arányosságot mutat az erőnléttel és izomtömeggel.
"De szeretnék 120-al 8 ismétlést könnyen mert akkor erőnlétileg és felsőtest méretben is egy jó szinten lennék véleményem szerint."
Egyáltalán nem biztos, hogy akkora lenne utána a különbség, mint gondolod.
28
Persze, 140 kilós fekete Miki naturál őserő meg 150 kilóval kínlódik.
Naturálról beszélünk jóember.
Mint írom a többség nem dobálgat 100 kilót egyetlen gymben sem. Nem annyira könnyű mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!