Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálon vékony csontozattal...

Naturálon vékony csontozattal hogy lehet nagyra nőni, 120 kilóval szériázni?

Figyelt kérdés
nov. 1. 19:20
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
79%
Edzéssel és sporttáplálkozással.
nov. 2. 09:56
 2/37 A kérdező kommentje:

1

Ezt csinálom már 15+ éve de még nem sikerült.

nov. 2. 10:11
 3/37 A kérdező kommentje:

Csakhogy ne beszéljek mellé, a lényeg:

3000+ kalória minden nap, csirka, hal, rizs, marha, tojás, zabkása, tej, sajt, fehérjeturmix nagy mennyiségekben, mégis mikor próbáltam nagyobb súlyokat mozgatni megsérültek az ízületeim. Tehát az izmok nem álltak készen.

nov. 2. 10:14
 4/37 anonim ***** válasza:
27%

Ezt most inkább, ne írtad volna le!

Ezt hívják örök kezdőnek. Ha 15+ év alatt nem sikerült naturálon, minimum egy jónak mondható fizikumot elérned, és 15+ év után egy ilyen kérdés felmerül benned, hogy "hogy lehet?" akkor az ennyi volt.

nov. 2. 10:19
 5/37 A kérdező kommentje:

4

Vékony voltam ezért kezdtem el edzeni. Most átlagos testalkatúnak nézek ki ami szerintem jó, mivel nem néznek ki mint előtte.

De ez még nem nagy.

nov. 2. 10:55
 6/37 anonim ***** válasza:

Mi a nagy? Mihez képest nagy?

Sohasem sportoló ember közt nagy, vagy naturál kondisok közt nagy, vagy nyári koxosok közt nagy, vagy testépítő versenyzőkhöz képest nagy?

nov. 2. 11:11
 7/37 A kérdező kommentje:

6

Naturál kondisok közt legalább!

nov. 2. 11:18
 8/37 anonim válasza:

Ha 15 év alatt nem jött össze akkor nagyon rosszul csinálsz valamit.

Vagy rossz az edzésterved, rendszertelenül csinálod vagy a gyakorlatokat us helytelenül végzed.

Rengeteg dolgon el tudsz csúszni, de mi nem látunk bele mit hogy csinálsz.

nov. 2. 13:55
 9/37 anonim ***** válasza:

Ha az intenzitás, effort, volumen kellően magas, akkor nem az edzéssel van a baj. Tehát ha kellően nagy súlyt használsz, bukás közeléhez viszed a sorozataidat, és a munkasorozataid száma is elegendő, akkor tökmindegy, hogy milyen az edzésterved, fejlődni fogsz. Esetleg itt annyi lehet a különbség, hogy egy nagyon jó edzéstervvel valamivel jobb eredményt tudsz elérni X idő alatt, mint egy béna edzéstervvel, de a különbség nem lesz ég és föld.

A gyakorlatokat se tudom, hogy lehet annyira szabálytalanul végezni, hogy 15 évig ne fejlődj, pláne ha használsz gépeket. Nem igazán lehet úgy Hack-guggolózni, meg mellgépen nyomni, hogy attól ne fejlődjön a lábad és a melled, amennyiben, mint írtam, az intenzitás, effort, volumen rendben vannak.

Múlhat ez étrendeden is. Nem viszel be elég kalóriát és/vagy elég fehérjét. Hiába írod, hogy 3000+ kalóriát eszel, nekem 3200-3300 kalóriától a grammot nem megy fel a súlyom, szóval ez így önmagában semmit nem mond. Kajákat is hiába sorolsz. Mondjuk többnyire én is ezeket eszem, de mennyiségek nélkül megint csak semmit nem mond.

Szóval ja, nem látjuk, mit csinálsz, így látatlanba elég nehéz megmondani, hogy 15 éven keresztül, hol ment el a dolog.

nov. 2. 15:51
 10/37 anonim ***** válasza:
67%
A kérdező mint ha azt írta volna, hogy az ízületei sérültek a nagy súlyoknál. Tehát itt nem feltétlen az izomzat a gyenge láncszem. Lehet próbálkozni ízületvédő kiegészítőkkel, ízületeket jobban kímélő gyakorlatokkal. Vagy egész egyszerűen el lehet fogadni azt, hogy genetikailag ennyit bír a vázrendszered rendszeres sérülés nélkül, és célszerűbb magasabb ismétlésszámmal olyan súlyokkal dolgozni, ami még nem okoz sérülést. Ettől még lehetsz fényévekkel fittebb egy átlagembernél, és nézhetsz ki baromira jól, de nem jársz úgy mint pl. Ronnie Coleman.
nov. 2. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!