Builder márkájú tápkiegekről mik a vélemények?
Melyik termékre gondolsz?
Egyébként minden tápkiegészítő cég egykutya, csak a címke más.
Minden cégnek van olyan fehérjéje, amitől szétrobban a gyomrod, és olyan is, amit tökéletesen emésztesz.
Rendeltem már Biotechről olyan tejsavót, amitől rohadtul puffadtam, aztán rendeltem másikat, attól meg nem. Múlt héten vettem a Nutriversumban két marhafehérjét. Az egyiktől hasmenésem van, a másiktól semmi bajom.
Aki feherjeport vesz, feltette már magának a kerdest, hogy minek? Ha naturalban van egy 80 kilós zsirmentes testtomeged,nagyon zoral vagy. Ezt meg kell szorozni 1.5-2-vel, ami olyan 120-160 gramm fehérje. Ki az a száraz 80 kilos testsullyal rendelkezo zoral natural, aki nem tud ennyi fehérjét bevinni? 😄 De vegyünk elapul egy kezdőt, akinek úgy 60 kiló körül lesz a zsirmentes testsulya. Ehhez kell neki olyan 90-120 gramm feherje... Ezt ki ne tudná bevinni? 😄 Az pedig, hogy a növényi fehérjével ne szamoljunk, szinten üzletrol szol, hogy megvegyuk a feherjeport. Ugyanugy lehet azzal is szamolni a napi össz feherjebevitelnel.
Es akkor csak eroltetjuk, akkor is ha már arányárba van, meg fusunk tőle...
Gondolkodjatok már kicsit.
És ezt tanulmanyok bizonyítják. De beszelhetek a saját peldambol is. Ugyanugy fejlodok 1.5 gramm feherjevel ttkg, mint anno 3 grammal. 1.5 gramm mellett is 90 kilo vagyok, és 160 kilóval nyomkodok fekve. De beszélgetünk Konya Krisztiánról is, aki ttkg/1 gramm feherjevel éri el azt az eredményt úgy, hogy ez az 1 gramm növényi fehérje Is. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!