Ha az étrend nem a legjobb, érdemes költeni tápkiegekre?
van it baj rendesen.
ha "tömeg növelsz" akkor kalória kell nem BCAA aminek egyébként sincsen semmi haszna Glutamin meg pont olyan felesleges. Csak pénzkidobás.
Én se értem. Ha egy tömegnövelő étrendet nem tudsz tartani, akkor pont nem a BCAA és a glutamin az, amit táplálékkiegészítő formájában szedned kéne. Még ha futó, vagy úszó lennél, akkor azt mondanám, hogy TALÁN, de a BCAA és pláne a glutamin kiegészítő szerintem is egy átverés.
Ha nem tudod tartani a tömegnövelő étrendet, akkor gondolom az a gondod, hogy nincs meg a szükséges kalóriatöbblet? Ebben az esetben azt a pénzt, amit BCAA-ra és glutaminra szánnál, azt szánd mondjuk étcsokira vagy valami finom cukormentes zabkekszre. Nem feltétlenül vagyok ezeknek a híve, de ezeket legalább bármikor elő tudod venni, melóhelyen is, gyorsan be tudod őket küldeni, nem egészségtelen vackok, jó sok kalóriát tartalmaznak, és kis helyen is elférnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!