Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kolis étrend? Olcsón?

Kolis étrend? Olcsón?

Figyelt kérdés
Koliba kezdtem járni, és szeretnék elkezdeni edzeni. Valaki aki hasonló cipőben járt, örülnék, ha le tudná írni egy napi étrendjét. Van egy kis konyha rezsóval, a fontos, hogy nagyon olcsó legyen. Nem zavarna, ha ugyanazt enném minden nap.

szept. 3. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Rizs/bulgur/hajdina/kuszkusz/köles

Megfőzöd 4 napra egyszerre. Ezek elég olcsóak

Mellé akcios hus vagy daralt husbol fasirt vagy tofu

Szintén olcsók a száraz hüvelyesek de az az áztatás miatt macerás.

De pl voroslencset egetsz sokat, a fozeleket meg tudod csinalni 3 napra

Amugy mehet a fott tojas, akcios sonka kenyerrel vagy tortillaval a hideg etkezesekre. Illetve zabkasa. Azt is meg lehet csinalni elore 4 napra

szept. 3. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetemi koli?

Nem kell túlmisztifikálni az étrendet. Pláne nem kezdőként. Figyelj a kalóriára és a fehérje tartalomra. Amíg főzöl magadra és ezek rendben vannak, nem nagyon lehet elrontani.

Arra pedig ne vegyél mérget, hogy nem zavarna, ha minden nap ugyanazt ennéd. Néhány hétig biztos, de hidd el, beleunnál.

A tojás nem drága és sokféleképp el lehet készíteni. Tejérzékenységed vagy bármi allergiád van?

szept. 3. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi eddig mindenkinek! Nincs semmilyen érzékenységem.
szept. 4. 09:08
 4/4 anonim válasza:

Nekem anno az volt hatalmas "felfedezés", hogy nem kell mindenből egy egészet beletenni a kajába.

Korábban nem hagytam meg főzéskor egy fél paprikát, paradicsomot, tofut vagy hagymát pl, hogy ne foglalja a hűtőben a helyet. Most már meghagyom, hisz 3-4 adagnyi kajánál fel se tűnik, és jó kis kiegészítés vacsihoz/reggelihez.

Én egyébként gyakran reggelizem joghurtot zabbal. Emellett a zöldséglevesek, főzelékek (hús helyett tojással) is jó pénztárcabarát opciók.

szept. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!