Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a plank variáció alkalmas...

Ez a plank variáció alkalmas izomépítésre?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 21. 02:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

" nem akik gépeken bohóckodnak "

összvissz ez a két kategoria van a te univerzumodba??

aki videokba látott hülyeségeket csinál meg aki kizárolag gépeken edz?

én inkább maradok a gépek és a szabadsulyok együttes használatánál és izmosodok meg erösödök

neked meg jó szorakozást

aug. 21. 18:30
 12/25 anonim ***** válasza:
Lehet gépeken izmosodni, de akik szinte csak gépekre alapozzák az edzesüket, főleg az elejétől kezdve, nem erősek. Mond egy olyan embernek, aki már az elejétől kezdve labtolózik, hogy guggoljon le 100 kilóval. Nem fog neki menni, hiába izmos és erős a labtolón, de még saját testsúllyal se tud egy normálisat guggolni. Kellenek a gépek, és általában jobbak, ha hipertrofia a cél, de nagyon elmennek már az emberek abba az iranyba, hogy csak gepeken akarnak edzeni, mert az könnyebb, és kényelmesebb.
aug. 21. 18:38
 13/25 anonim ***** válasza:
Így van! Csak a kérdező fejében a gépek a sátán teremtményei, és aki konditerembe jár, az kizárólag gépeken edz, nem is használ szabad súlyt, bezzeg Ő, aki félmeztelen kínaiakra és 50 megtekintéses YouTube videókra maszturbál.
aug. 21. 18:53
 14/25 anonim ***** válasza:

Kérdező ennyire azért nem drága két súlyzó vagy akár egy nyamvadt gumibiszbasz kezdésnek.

De ha már mindenképp kizárólag saját testsúly,akkor legalább valami mozgás is legyen benne..vagy még fekvőzni is lusta vagy,de erősödni akarsz?

aug. 21. 21:28
 15/25 anonim ***** válasza:
sztem nincs pénze két sulyzora
aug. 21. 22:12
 16/25 A kérdező kommentje:
Járok edzőterembe. A videóban az ember is súlyokat használ, nem tudom milyen saját testsúlyról beszéltek.
aug. 22. 00:59
 17/25 A kérdező kommentje:

“ Talán a kérdező ezt már meghaladta. Ő szimplán csak eldöntötte, hogy avantgárd gyakorlatokat és ökörségeket összekeverve fog edzeni, e beteg fétis oltárán pedig feláldozza a fejlődését. ”

Azt érdemes ezzel kapcsolatban tudni, hogy én erőemelő vagyok, ezért végzek testépítő szemmel úgymond szokatlannak tűnő gyakorlatokat.

Sokat merítek a súlyemelőktől, strongmanektől

aug. 22. 04:44
 18/25 anonim ***** válasza:

"erőemelő vagyok"

Nem vagy erőemelő. Ahhoz teljesítmény is kéne.

"ezért végzek testépítő szemmel úgymond szokatlannak tűnő gyakorlatokat"

Akkor úgymond miért a testépítés kategóriába írogatsz állandóan, amikor a testépítéshez semmi közöd? A moderátorok ezt nem szeretik.

aug. 22. 09:17
 19/25 anonim ***** válasza:

Úr Isten, tudom ki ez a kérdező.

Full ugyanaz a stílus. Hány éve nyomod már itt, barackjam???

Te vagy az, aki régen a GPP-t emlegette, mint általános edzésmódszert, aztán a kalóriabevitelhez a sertészsírt magában...jesszusom.

aug. 22. 14:06
 20/25 anonim ***** válasza:
61%

csak jelentsétek és kész

nem kell ilyenekkel ennyit foglalkozni

aug. 22. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!