" nem akik gépeken bohóckodnak "
összvissz ez a két kategoria van a te univerzumodba??
aki videokba látott hülyeségeket csinál meg aki kizárolag gépeken edz?
én inkább maradok a gépek és a szabadsulyok együttes használatánál és izmosodok meg erösödök
neked meg jó szorakozást
Kérdező ennyire azért nem drága két súlyzó vagy akár egy nyamvadt gumibiszbasz kezdésnek.
De ha már mindenképp kizárólag saját testsúly,akkor legalább valami mozgás is legyen benne..vagy még fekvőzni is lusta vagy,de erősödni akarsz?
“ Talán a kérdező ezt már meghaladta. Ő szimplán csak eldöntötte, hogy avantgárd gyakorlatokat és ökörségeket összekeverve fog edzeni, e beteg fétis oltárán pedig feláldozza a fejlődését. ”
Azt érdemes ezzel kapcsolatban tudni, hogy én erőemelő vagyok, ezért végzek testépítő szemmel úgymond szokatlannak tűnő gyakorlatokat.
Sokat merítek a súlyemelőktől, strongmanektől
"erőemelő vagyok"
Nem vagy erőemelő. Ahhoz teljesítmény is kéne.
"ezért végzek testépítő szemmel úgymond szokatlannak tűnő gyakorlatokat"
Akkor úgymond miért a testépítés kategóriába írogatsz állandóan, amikor a testépítéshez semmi közöd? A moderátorok ezt nem szeretik.
Úr Isten, tudom ki ez a kérdező.
Full ugyanaz a stílus. Hány éve nyomod már itt, barackjam???
Te vagy az, aki régen a GPP-t emlegette, mint általános edzésmódszert, aztán a kalóriabevitelhez a sertészsírt magában...jesszusom.
csak jelentsétek és kész
nem kell ilyenekkel ennyit foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!