Mit szólnának, ha egy férfi is ilyen testhez simuló fitness ruhában edzene, mint az átlag nő?
Figyelt kérdés
Tudjátok, kb mint egy boxer alsó, olyan cuccban edzenek a csajok, nike pro stb. Nekem nagyon tetszik a látvány.. :D
Férfiaknak is vannak ilyen ruhák, de eddig csak egy madár gyereken láttam ilyet...
van itt olyan, aki ilyet hord edzéshez?
aug. 15. 14:58
1/11 anonim válasza:
Én évek óta fürdőnadrágban edzek, ami elég testhez simuló, és csak comközépig ér. Még nem szólt be senki, hogy tilos egy férfinak ilyenben gyúrni.
2/11 anonim válasza:
A férfiak jó része nem foglalkozik azzal, mennyire testhez simuló, de sok esetben sokkal könnyebb ilyenben mozogni.
Másrészt meg aki komolyabban fejleszti magát, az nem szégyelli a testét, ellenkezöleg, büszke rá
3/11 A kérdező kommentje:
oké, én is büszke vagyok rá.. de azért a himbi-limbi is látszódik rendesen egy ilyenben :'D
aug. 15. 16:32
4/11 anonim válasza:
És az miért baj? Ennyire gátlásos vagy, vagy pedig prüd???
5/11 anonim válasza:
Madár gyereken láttál ilyet? Elárulom én is szoktam ilyet hordani.
Üdv.: József a bagoly!
6/11 A kérdező kommentje:
5, ez jó volt :D
4, ez nem prűdség, inkább csak figyelemmel vagyok másokra. Ezek a boxeralsó féle edzőruhák szerintem inkább aláöltözetek eleve, csak a csajok hordják önmagában.
aug. 16. 07:05
8/11 anonim válasza:
Engem irritál, már bocs (mindenkitől, aki ennyire büszke a testére). Még az atlétáknál is. Páran mégis tudtak sima shortban futni az olimpián. Az pedig hogy nem szólnak be, még semmit sem jelent, biztos oda is kacsintanak két széria között...
9/11 anonim válasza:
Miért "kacsintgatnának" ???? Akit ennyire feldob egy ruhán keresztül sejthetö intim testrész, azzal vannak bajok.
10/11 anonim válasza:
Ha nem is kacsintanak, attól még zavarhatja őket is, mert ez nem olyan sport, ahol ilyen öltözetre lenne szükség (mint pl. az úszás). Minimum exhibicionista aki ilyenben edz, még ha a kényelemre fogja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!