Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elkezdtem diétàzni, és puhosab...

Elkezdtem diétàzni, és puhosabb lettem?

Figyelt kérdés
elkezdtem diétàzni, mert definiáltabb formát szeretnék, és az alhasi zsír eléggé zavar. belőttem napi 2 ezer kalóriára az étrendem, kb 70% tiszta kaja, a maradék meg amit szeretnék. ezzel a 2 ezer kalóriàval pont jól érzem magam, energikus vagyok, nem vesztes az erőmből, és azért megy is le a súly, mert 1000-1500-as deficit kb. 3 hete csinàlom, volt pár félreevésem, iszogatás. a súlyt hogy mennyi ment le pontosan nem tudom, a derekamból 4cm. làtom is hogy fogy a zsír főleg az alhasról ahol a legtöbb van, és a nadràgok is bővebbek. de puhábbnak érzem a hasam, olyan, mint ha könnyebben össze tudnám csípni a bőrt meg a zsírt. és pont emiatt kezdtem el diétàzni, mert zavar hogy ilyen puhos. ez amiatt lehet, mert ment ki víz a bőr alól? át fog ez fordulni, és elkezd keményebb lenni az izomzatom, ha csökken a testzsírom?
aug. 13. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

A bőröd lazaságának és az izomzatodnak semmi közük egymáshoz.

Ha olyan bőröd van amit könnyű összecsípni, olyan is marad.

Ahogy fogysz pedig csak lazul.

aug. 13. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
A bőröd nem tud olyan ütemben szűkülni mint ahogy fogysz,mert nem gumiból van. Eddig feszesebb volt,mert kitöltötte a zsír,most fogy ki belőle. Esetleg próbálj enyhébb deficitet tartani,illetve szedj kollagént,az jót tesz a bőrnek állítólag. Visszaszűlülés nem lehetetlen,de ez genetikától is függ,illetve hogy hány éves vagy (fiatalabb korban nyilván könnyebben visszafeszesedik) és mennyit akarsz fogyni. Pár kg. gond nélkül vissza fog szűkülni,de ha 50-60kg plusz súlyt dobsz le,na ott már lehet hogy lógós marad.
aug. 19. 02:29
 3/5 A kérdező kommentje:
21 vagyok, eddig kb 5kg ment le, derékból kb 8-9 centi. már 1-2 hete diétáztam mikor mértem a derekam, akkor volt 97cm, most 90-91. kb még 4-5 kilót tervezek leadni, és 10 centit derékból
aug. 21. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Az bőven vissza fog geszesedni,csak idő kell neki
aug. 22. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
*feszesedni
aug. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!