Hány évesen mentél először konditerembe?
Figyelt kérdés
Kivel? Hogy történt (hogy érezted magad, tudtad-e mit kell csinálni)?2024. júl. 16. 19:01
1/9 anonim válasza:
14 évesen haverral kezdtünk egy kis pinceteremben, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Ez már régen volt, még nem volt elterjedve az internet. Szerencsére a társaság segítőkész volt, úgyhogy tudtunk fejlődni, és túl nagy hülyeséget nem csináltunk.
2/9 anonim válasza:
Szintén 14 évesen. Előtte óvodás koromtól kosárlabdáztam, de azt bizonyos okokból abbahagytam, viszont magát a sportolást nem akartam, úgyhogy a spanokkal elkezdtünk konditerembe járni. Jól éreztük magunkat, dumálgattunk, hülyültünk, ismerkedtünk a gépekkel, beszélgettünk tapasztalt gyúrósokkal (stb.). És dehogy tudtuk, mit kell csinálni. Az első hónapokban se edzéstervünk, se étrendünk nem volt, csak csináltuk azt a gyakorlatot, ami éppen eszünkbe jutott, vagy amihez kedvünk volt, otthon meg ettük, amit anyuci főzött. Aztán persze lett edzéstervünk és étrendünk, de az első 2-3 évben rengeteg baromságot elkövettünk, úgyhogy emlékezetes időszak volt.
3/9 anonim válasza:
19 évesen kis kondiba a kollégiumban, aztán 20 évesen nagy konditerembe.
4/9 A kérdező kommentje:
Olyan tapasztalatokra is kíváncsi lennék mikor bementetek hogy fogadtak titeket? A többi edző ember és a személyzet?
2024. júl. 16. 20:34
5/9 anonim válasza:
Én egy olyan konditeremben kezdtem, ahol kifejezetten a 14-18 éves diákok és a 40 pluszos öreg rókák voltak többségben, az öreg rókák pedig minden percben tanítani akarták valami broscience okosságra a diákokat, úgyhogy a fogadtatással sose volt probléma. Inkább pont az volt a gond, hogy sokszor alig maradt időnk edzeni, mert egy-egy öreg róka minden gyakorlat előtt odajött hozzánk anatómiai és sportelméleti kiselőadást tartani, középiskolás kölykökként pedig még nem volt tökünk megmondani nekik, hogy ez egy picit sok, és hagyjanak minket békén.
7/9 anonim válasza:
15évesen, 2003ban, nem nem tudtam, qkkoriban nagyon kevesen tudták mit csinálnak.
Később a terem tulaja lett az edzőm, de ő senkivel nem foglalkpzott, aki nem jár le legalább 1 éve rendszeresen...
Az elején annyit tudtunk haverral, hogy vannak súlyok és emelgetni kell őket, akkoriban még az internet sem olyan volt mint most, nem lehetett csak úgy keríteni hip hop egy edzéstervet.
8/9 anonim válasza:
21. Besétáltam brutál elhízottan. Mondtam a repeciósnak hogy edzőt keresek. Megvártam míg az edző végez, egyeztettünk időpontot. Ez volt 2019 augusztus 5én. Azóta hozza járok. Közben termet is váltottunk.
A termeben köszönés erejéig mindenki haver amúgy meg senki nem érdekel senkit. Ha valakihez odamész h segítsen és épp ráér akkor fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!