Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mire vigyázzak ha soványka...

Mire vigyázzak ha soványka legényként megyek először konditerembe?

Figyelt kérdés

18 vagyok,de még az öcsém is felkap és elver,kicsit szégyellem, de ez van.50 kg vagyok,180 cm.Otthon azért tornázgattam hogy ne nagyon nézzenek ki a tornateremből, de hiába ettem mindent, ez így kevés.

Ilyen kinézettel jobban járok ha bő polóban megyek edzeni, vagy inkább szűk ruha legyen rajtam, hogy lássák, azért otthon kicsit sportoltam.

Ha valamit nem tudok, kihez lehet odamenni szólni?

Nem fognak leszidni, ha odamegyek kérdezni?

2022. márc. 23. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Ne szégyeld, ha elver az öcséd. Szerintem földig érő pólóban menj, az a biztos. Mindig a legnagyobb, legkopaszabb állathoz menj oda, ők a legokosabbak. Ha nem érzed jól magad a teremben, akkor ez az oldal mindig itt lesz neked, hogy szerepjátékozó kérdéseket írj ki rájuk felnőtt emberként. Valaki viszi valamire, valaki nem, ez ilyen. Nem fog senki leszidni, mert nem fog senki szóba állni kislányokkal. Ne aggódd túl. Csak edz, gyúrj, toljad a gépeket, lóbáld a súlyzókat, és jó lesz minden. No pain no gain. Csak a kezdet nehéz.
2022. márc. 23. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon király vagy, hogy elmész edzeni, tudod?! Tényleg! Bemész, és a recepción mondod, hogy új vagy még, segítsenek. Esetleg kérhetnél egy egyéni edzéstervet is, hogy Terminatort faragjanak belőled. Ez persze étrend is. Mindenki valami testi adottságának javításáért megy oda, szóval ki vékony, ki kövér, ne foglalkozz ezzel! Aztán csak bírd abbahagyni időben!
2022. márc. 23. 13:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából bátorságom is alig van hozzá, mert öcsémből kiindulva kitudja milyen élmények várnak a tornateremben.
2022. márc. 23. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Nincs mitől félni. Általában senki sem foglalkozik mással, elvan mindenki a saját edzésével. Ha normálisan kérdezel, akkor normálisan válaszolnak.

Totál kezdőként viszont ne kérdezgess mindent a többiektől, mert az idegesítő. Erre van a recepciós, aki bemutatja a termet, és fogadj egy edzőt az első időben, hogy megtanítsa, hogy mit, hogyan kell használni, milyen gyakorlatokat csinálj. És persze a kaja is nagyon fontos.

2022. márc. 23. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Van egy szabály: Ha valamit meg akarsz tenni, akkor az azzal kapcsolatos jó dolgokra koncentrálj! pl.: Ez egy új dolog, amivel gazdagabb leszel élményben és tapasztalatban, teszel magadért, lehet, hogy két hónap múlva revansot veszel az öcséden, jobban fogsz tetszeni a lányoknak, több lesz az önbizalmad, jót teszel az egészségednek! Na indulj már! :-)

Ha pesti vagy, gyere velünk kosárlabdázni is! :-)

2022. márc. 23. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
bubu?
2022. márc. 23. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Törölköző legyen nálad, mert nyakon vágnak.
2022. márc. 23. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Ezt nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=yHJFK85_1Ik

Törcsi, rendes cipő, váltóruha legyen. A ruha olyan legyen ami neked kényelmes, edzésre alkalmas, semmi más ne érdekeljen.

Ha van egy gyakorlst amit nem tjdsz vagy gond van géppel, a pihenőidejében bárkit megkérdzehetsz, de mértekkel. Egy embertől egyet.

Konkrét edzéstervvel menj, ne ott akard kitalálni a dolgokat.

És ne érdekeljen senki, a jó értelem en véve te se fogod őket. Mindenféle ember van a teremben, a nyúzgékre és kövérekre inkább büszkék vagyunk mint kinézzük őket

(Egy lány, aki 100 kiló felett kezdett kondiba járni, ma meg 60 alatti)

2022. márc. 23. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
Hogy ki ne fújjon a huzat az ablakon.
2022. márc. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!