Budapesten miért nincs egy normális edzőterem? Budapesti edzőtermek hiányos felszereltségűek, kicsik, rendezetlenek, túlzsúfoltak, bunkó recepciósokkal és még sorolhatnám ...
Figyelt kérdés
Jó edzőtermekkel eddig én csak vidéki városokban találkoztam. Más is van ezzel így?2022. márc. 22. 23:21
1/6 anonim válasza:
Én itthon a pincébe csináltam magamnak egyet, így a fenti kellemetlensegek nincsenek.
2/6 anonim válasza:
Divat lett, kommersz lett a gyúrás a nagy kereslet miatt, ezért elvesztette az underground jellegét. Nem a szakmaiság a lényeg, hanem az ott hagyott pénz mennyisége. X befektetett pénzből mindenki 2-3X-et akar kivenni. Ez van.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy nem beszélve a bérlet és jegyárakról. Vidéken a termek is olcsóbbak. Budapesten iszonyat drágaság van e téren.
2022. márc. 23. 07:25
4/6 anonim válasza:
Van jo edzoterem csak nem a belvarosban.
Scitec Gold
Chili fitness
Fitness5
Hungarian Mecca Gym
Freezer's Gym
Es meg jo pár. Kicsit túlzás amit irsz.
5/6 anonim válasza:
Sztem vannak jó termek pesten is.
Edzőtermek meg drágábbak de hozzáteszem hogy sokszor a fizetések is nagyobbak BP-n
6/6 anonim válasza:
Fitness5 termek elég jók. Ilyenkor minden zsúfolt, szezon közeleg, mennek az "egy hónap alatt kigyúrom magam" köcsögök. Május végére kikopnak, addig mellbicepsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!