Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan maradjak motivált a...

Hogyan maradjak motivált a kondiba járással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Elkezdtem járni még Márciusban de Május környékén abba hagytam és azóta nem mentem. Hogyan tudnám vissza hozni a motivációm?

2024. júl. 10. 01:01
 1/10 anonim válasza:
77%

en azt mondom hogy azt csinald amit szeretsz es jolesik. ha kenyszernek erzed, annak nem igazan van ertelme. biztos van olyan mas mozgasforma ami jobban lekot.

ha viszont mindenkepp a kondit szeretned folytatni, en ajanlom hogy keress valakit aki eljarna veled, es hasonlo celjaitok vannak. vagy tuzz ki egy kisebb celt es ahogy latod hogy haladsz fele, (ez lehet akarmi pl ha valamivel nem vagy megelegedve, vagy valtoztatni szeretnel magadon) vissza fog jonni a motivaciod. meg igazabol ez elhatarozas kerdese. ha eldontod hogy szeretnel egeszsegesen etkezni, akkor kialakitod az etkezesi szokasaidat. ha te mozogni szeretnel, megtalalod a modjat hogy legyen ra lehetoseged. de fontos hogy hogy erzed magad kozbe. hallgass zenet, oltozz kenyelmesen, mindent ugy csinalj ahogy neked a legkomfortosabb. es aztan beilleszkedik ujra a rutinodba hamar. :)

2024. júl. 10. 01:29
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Ha nincs lelkesedés, akkor úgyis mindegy. Keress inkább olyan sportot, amit élvezel.
2024. júl. 10. 05:30
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Egy sportág abbahagyása egy-másfél hónap után nem motiváció kérdése. Motivációra azoknak van szüksége, akik a sportágban töltött sok-sok év után stagnálnak a fejlődésben. Esetedben más tényezők az okok. Például a lustaság, vagy például hogy nem a gyúrás a te utad. Tényleg próbálj meg olyan mozgásformát keresni, amit hosszútávon is szívesen űznél, és nem offolod pár hét után.
2024. júl. 10. 07:05
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

akinek 1 honap után már motivacioval van gond az sokáig úgy se fog benne maradni ebbe a sportba szal mind1

az első honapokban szokott az ember a leg motivaltabb lenni

én az első évbe szivem szerint minden nap reggeltöl estig az edző terembe lettem volna mert ilyenkor még tök gyorsan fejlödsz és minden új ezért imádod csinálni

motivacio most kell amikor már nyomom 9 éve és már minden pici fejlödésért kutya keményen kell küzdeni

2024. júl. 10. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell motiváció. Egyszerűen csak csinálni kell.
2024. júl. 10. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Az nem motivál, hogy kezdőként gyakorlatilag hétről hétre változik a tested, és edzésről edzésre erősödsz?
2024. júl. 10. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolja arra, hogy jövő nyárra kigyúrod magad, és te leszel a nők bálványa a 2025-ös Balaton Sound-on!😆
2024. júl. 10. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
1ev alatt nem er el annyit
2024. júl. 11. 00:43
 9/10 anonim válasza:
Nem motiváció kell mert az nincs mindig jelen, 3gyszeruen csak fegyelem
2024. aug. 4. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
7: Hahaha, ez mekkora gyúrós duma.
2024. aug. 4. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!