Miért akarják azt, hogy benne maradjak egy rossz kapcsolatban?
Azért, mert ostobák, önzőek és roszindulatúak. Menj már férjhez, bárkihez, "kelj el a húspiacon" (ahogy mondani szokták), dobd le a kötelező gyereket, mert az a világ rendje, és a nagyika meg anyuka úgyis az esküvőre készül.
És te se legyél boldog ember, mert ők sem azok.
Nos, a te életed az a te életed. Vagy a nagyika és anyuci dirigál benne, vagy te. Ha te szakítani akarsz, mert egy kapcsolat nem működik és a srárcot nem szereted, akkor azt tedd, amit egy felnőtt ember tesz, ha a saját útját járja: meghallgatod a véleményüket, megköszönöd, hogy elmondták, majd közlöd, hogy a te véleményed más, és nyugodt szívvel kirúgod a pasit.
Utána gyászold meg a kapcsolot, és ne ugorj bele azonnal egy másikba. Nem vonzasz be egy volt pasid-II-t.
Nekem ez felfoghatatlan.
Soha nem tartottam közvéleménykutatást, ha szakítani akartam valakivel, legfeljebb utólag közöltem.
Te valami nagyon egyszerű családban élhetsz, valami elmaradott faluban, ha ez téma lehet nálatok, sőt még a szomszédsággal is.
Hany eves vagy?
Ha mar benne vagy a korban, gondolom azert, mert ugy vannak vele, hogy te mar ne valtsd le a kapcsolatodat.
Az en tanacsom az, hogyha ugy erzed tenyleg mindent megprobaltatok, hogy megmentsetek a kapcsolatot (mert bizony a legnagyobb szerelmek is egy ido utan “unalmasak” lesznek), akkor inkabb lepj tovabb, ne engedj a csalad nyomasanak.
Eld a sajat magad eletet, de vedd szamitasba azt is, hogy lehet 20 ev mulva (tobb tapasztalattal) vissza fogod sirni ezt a kapcsolatot.
Nincs az a kapcsolat, ami 5 ev mulva ugyanolyan intenziv, mint a legelejen.
Egy parkapcsolat sokkal tobbrol szol, mint a nagy “szerelemrol”.
Nehez dontes, de ezt neked kell meghoznod es nem a csaladodnak.
Mert ők tudják mi a rossz.
Teged elcsabit egy alfahim, akivel minden egyes nap izgalmas lesz, egészen addig, amíg le n esik az álarca, és ha szovateszed akkor lesz kapsz.
Mehetsz ahova akarsz, a két gyerekeeddel együtt.
Mondjuk én sem mondanám ezt a lányomnak.
Nem szeretném ha rossz kapcsolatban lenne de ők ezért mondjak.,
Megbeszéltétek már azt a pároddal, hogy ellaposodott a kapcsolat? Ez ugyanis ennyi év után törvényszerű, egy kapcsolaton dolgozni kell. Említetted neki, hogy miért nem kedveskedik? Megpróbáltátok a kapcsolatotokat végiggondolni? Esetleg egy párkapcsolati tanácsadó segítségével?
Ha igen, akkor nincs más hátra, mint szakítani.
Ha nem, akkor érdemes egy kis energiát befektetni, hogy ne érezd rossznak azt a kapcsolatot, ami leírásod szerint csak ellaposodott. Ha nem sikerül, akkor viszont tényleg szakítani kell, és idő kell egy új stabil kapcsolat kialakulásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!