Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Inkább maradjak egyedül ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább maradjak egyedül ha ilyen döntésképtelen vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit fél éve ismerek, nagyon hamar jóba lettünk, úgy közeledtünk egymás felé hogy akkor ebből akár kapcsolat is lehet, viszont róla kiderült hogy beszélt ugyanígy más lányokkal ezért megmondtam neki hogy nekem ehhez nincs kedvem tovább. Viszont onnantól fogva teljesen megváltozott, figyel rám, többet bókol stb. De a bizalmam eléggè megromlott iránta amit ő is tud. Negatív vele szemben hogy eléggé “balhés” srác had ne mondjam miért :D de a szíve a helyén van :)

Nemrég megismertem egy másik fiút aki szöges ellentéte ennek.

Kedves,aranyos, odafigyelő jószívű stb. nem csinál semmi “rossz” dolgot. Kicsit félénkebb, érzelgősebb a másik srácnál, de nàla még nem érzem azt a szikrát, ezért is bizonytalanodtam el. Lehet várnom kéne még hogy jobban megismerjem és utána döntenem kit szeretnék ennél jobban is megismerni? :/

2020. máj. 12. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nincs szikra, ott tűz se lesz soha, az pedig hogy az ismerkedési szakaszban másokkal is beszél... Szerintem ezzel nincs baj, nem vagytok együtt, több embernek is adhat esélyt egyszerre. Ne birtokold és ne akadj ki ilyeneken mert nincs hozzá jogod.
2020. máj. 12. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne dönts túl elhamarkodottan.

Ha neked nem tetszik hogy a fiú balhés és te nem ilyen vagy, akkor ne gyere vele össze, mert azt idővel egyre nehezebben fogod bírni és nem tesz majd jót.

A másik sráchoz pedig ne menj oda egyből.Hagyj egy kis időt magadnak, picit szüneteltesd ezt az egészet és közben eltudod dönteni, hogy megakarod-e ismerni a fiút vagy sem.

2020. máj. 12. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!