Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül érzem magam, hogyan és hol ismerkedhetnék?
Nem volt még sosem kapcsolatom, de ami a legszomorúbb hogy eddig szinte 0 komoly érdeklődővel büszkélkedhetek 😅 nem várom, hogy tapadjanak rám a fiúk, mert valóban nem vagyok olyan mint a legtöbb korombeli lány. De aggaszt, hogy nekem miért nem jön össze semmi. Nem tudom mit ronthatok el vagy mi lehet velem a baj...
Igazából szinte bármilyen korosztállyal ismerkednék,csak nem tudom hogy mi erre a legalkalmasabb hely. 🙋♀️
Nyugtassatok meg, hogy vannak még hozzám hasonló fiúk, akik nem a felszínnel törődnek..én biztos vagyok benne, hogy vannak csak meg kéne találnom őket 😏
L
Kedves Kérdező!
Hidd csak el, fiatal fiúk és lányok tízezrei nem találják meg könnyen a szerelmet tinédzser korban. A magánnyal nem vagy egyedül, valamint azzal sem, hogy számodra a belső értékek fontosabbak. Nagyon sok fiú ugyanígy gondolja, mint Te (de azért azt érdemes hozzátenni, hogy a hormonok működnek rendesen és nyilván mindkét nemnek egyre nő a szexuális vágya is, ezt el kell fogadni).
Az ismerkedés... nos igen ez szokott a nehezebb téma lenni
Egyrészt ismerkedhetsz interneten is (már ha ez könnyebb számodra), de sokkal jobb személyesen, akár ismerősök vagy valamilyen hobby által.
Sok sikert! ;)
A külső és a belső egyaránt fontos. Nálam nincs olyan, hogy valakibe beleszeretek a belsője miatt, ha a külseje nem fog meg. Hiába tartom sokra a belsőt, önmagában kevés, mintahogy fordítva is. Hiába 10/10 valaki kinézetre, ha belülről üres.
Miben külömbözöl a korodbeli lányoktól?
Ismerkedni meg bárhol tudsz, ez rajtad múlik. De ha a fáradtságot sem veszed ahhoz, hogy nyitott legyél és szét nézz a lehetőségek között, akkor hiába várod a nagy Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!