Hogyan ismerkedhetnék fiúkkal?
Magányos vagyok, introvertált. Nincsenek barátaim egyedül élek.
Nem akarok egyedül maradni, hogyan ismerkedhetnék?
Miért ne írhatnál? :D Mi a legrosszabb ami történhet? Maximum nem válaszol.
Velem is tehetsz egy próbát, de szerintem lesz itt még más jelentkező is.
Én is ilyen helyzetben vagyok bár te még is is jobb helyzetben vagy lányként.
18/f
Ahogy az egyik válaszoló írta, a legrosszabb ami történhet hogy nem válaszol az illető.
Én ugyanez voltam mint te csak fiúban. Kerestem kérdéseket amik érdekelnek, és akinek láttam a válaszán hogy lehet vele beszélni, ráírtam. Nagyon nagyon sokan nem írtak vissza, de ezzel a módszerrel lett két legjobb barátom, akikkel már 4 éve azok vagyunk, illetve egy lányt is megismertem akivel lassan egy éve együtt vagyunk ^^
Szóval ne félj a beégéstől, itt gyk-n úgy sem fogják tudni ki vagy, mi vagy. Esetleg még az anotalkot tudnám ajánlani, bár nem tudom mennyire aktív még most. Annak idején ott is sok emberrel beszélgettem, de kicsivel később mikor fent voltam már 3 perc volt mire bedobott valakit, és az is troll volt.. De egy próbát megér :D
"De csak nem írhatok rá idegen emberekre a neten :S"
Kár, hogy te nem teheted meg ezt.
Én elég jól tudok ismerkedni, bárkire ráírhatok, sok barátom is lett innen mert rájuk írtam és ők is rám.
De ez van, nem mindenki csinálhatja azt amit akar, és nem mindenki lehet szabad.
(De igen, azt csinálsz amit akarsz, arra írsz rá akire akarsz. Nincs olyan hogy nem lehet, szabad vagy..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!