Hogyan ne maradjak benne a mérgező kapcsolatokban?
Mindig sokáig maradtam benne a mérgező kapcsolataimban. Párkapcsolatokban azért, mert féltem, hogy nem találok jobbat, amúgy is nehezen ismerkedem, nő létemre elég kevés férfi akar velem megismerkedni. Vagy elértem, hogy ők szakítsanak velem, vagy elmentem egészen a végsőkig, amikor már tényleg nem volt választásom, csak az, hogy kidobjam őket. Barátságokban azért, mert ezek mind kollégák voltak vagy iskolatársak, így ha megmondom nekik, hogy hagyjanak békén, kerülgethettük volna egymást évekig... Kínos lett volna. Így velük akkor szakítottam meg a kapcsolatot, amikor elmentünk a suliból, vagy munkahelyet váltottam.
Amikor eltelik 1-2 hónap és élvezem azt, hogy nincsenek benne az életembe, akkor elkezdek magamra haragudni, hogy mégis hogy engedhettem meg magamnak ezt a viselkedést, miért nem mondtam nekik az első vagy max a második alkalommal, amikor mérgeztek, hogy tűnjenek el az életemből, mert akkor kevesebb sérelmem lenne.
Tudnátok valami ötletet adni, hogy legközelebb ne fajuljanak idáig a dolgok?
Ha ti egy ilyenből jöttök ki, mennyi idő kell, amíg megnyugszotok és tiszta fejjel tudtok újra ismerkedni? Meddig utáljátok magatokat, meddig van bennetek a sérelem?
Önbizalomhiányos vagy, menj pszichológushoz.
És tudd: kapsz jobbat mint egy bántó partner! Szép és csinos vagy!
"féltem, hogy nem találok jobbat,"
önbizalomhiány általi megfelelési kényszer
"nő létemre elég kevés férfi akar velem megismerkedni."
a férfiak főleg akkor kezdenek ismerkedni egy nővel tüzetesebben ha tetszik neki és hosszas beszélgetések után akar mélyebben megismerni.
egy kapcsolatot ha gyorsan kezdesz el minden bizonnyal gyorsan is abba marad, gondold át amikor beszélgetsz az illetővel hogy milyen ember és Tiszta fejjel ismerkedj ne csak szivből.
Hát jaj.Mások is írták már a problémádat(önbizalomhiány)Szerencsére fejlődőképes vagy(mivel ki szoktad dobni a szemetet)
Tessék,használati utasítás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!