Melyik vitamint és táplálékiegészítőt érdemes? Scitec, biotech vagy valamelyik egyszerű sima vitamint gyógyszertárból?
Figyelt kérdés
Régebben még használtam a termékeket 16 17ben, viszont azóta sose vettem már semmit egyiktol sem.
Vissza szeretnék térni edzeni és sportolni, de nem tudom hogy melyik cégtől érdemes ami valóban jó és megbízható. Köszönöm a segítségeteket előre is.
jún. 17. 16:46
1/2 anonim válasza:
Jó minőségű vitamint Magyarországon egy-két gyártó biztosít, de az általad felsorolt cégek nem tartoznak közéjük. Tápkiegészítőt pedig mindegy, honnan rendelsz, mert minden cég ugyanazokat a készítményeket árulja, csak a címke és maximum az ízesítés más.
2/2 anonim válasza:
vitaminbol azt szedd amiből labor vizsgálatok alapján hiányod van
lehet nem is kell semmi
tápkiegre meg nincs szükség ha most kezded ujra az egészet
max egy fehérjére ha kajával nem vagy 1.6 g / kg felett de azt meg mind1 hol veszel
ahol találsz olcsón
elősször az edzés program a kaloria a fehérje legyen rendbe aztán utánna gondolj tápkiegre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!