Tudtok# ajánlani egy shakert normális kupakkal és menettel?
Figyelt kérdés
Jelenleg BioTech Usa shakerem van de nagyon nem szeretem mert sose záródik normálisan, és nagyon könnyű túlcsavarni. Már másodjára csöpögött rá a cuccaimra. Van olyan shaker a piacon aminek nem ilyen gyenge menete van?jún. 10. 12:22
1/5 anonim válasza:
Nekem volt már 10 ezer forintos shakerem is, és az is ugyanúgy csöpögött, mint a 100 forintos. Sajnos ezek nem arra valók, hogy kulacsként használd őket, és ezekben vidd a löttyöt vagy ezekben rakd a táskádba. Arra valók, hogy gyorsan összerázod benne a port a folyadékkal, aztán lehúzod, és dobod a mosogatóba.
2/5 anonim válasza:
Nekem ez a fajta bevált, jobb mint a sima csavaros kupakos.
3/5 anonim válasza:
nekemis aza fajta van amit linkelt az előző és nekem az se zár jól 😅
4/5 anonim válasza:
Nekem ilyen van és jól záródik, az ivó nyílása pedig nem csavaros, hanem rá kell pattintani.
Külön előny, hogy könnyen tisztítható és nem marad benne a szaga a folyadéknak. Mondjuk mindig elmosom használat után.
5/5 anonim válasza:
Ne a kész turmixot vidd magaddal hanem csak a port, aztán helyben felengeded vízzel, tejjel, pár rázás és ihatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!