Tömegnövelő (vagy egyéb) porok nélkül is el lehet érni látványos eredményt?
21 éves lány vagyok. Kicsit a tömegemet szeretném növelni, izmosodni. Kondiba járok rendszeresen (heti háromszor), és súlyzós erősítő feladatokat szoktam csinálni.
A kérdésem az lenne, hogy így is el lehet érni látványos változást? (Nyilván nem olyan nagyon extrára gondolok.) Vagy porokat (kreatin, szénhidrát, fehérje, vagy tömegnövelő (amiben benne van mindegyik ha jól tudom)) is kell mellé szedni, mert anélkül nem ér semmit az egész (és csak fogynék pl, amit nagyon nem akarok)? Nyilván mellette odafigyelek az étkezésre stb.
"Nyilván mellette odafigyelek az étkezésre"
Csak tudnám, hogy aki kiír egy ilyen kérdést, annál mit jelent az odafigyelés? Vajon mennyire van képbe a sporttáplálkozással és a dietetikai alapokkal?
"Vajon mennyire van képbe a sporttáplálkozással és a dietetikai alapokkal?"
Nyilván mindenki aki el akar kezdeni edzeni, előbb ledoktorál sporttáplálkozásból és dietetikából, majd évekig brokkolit, rizst, és pulykamellet termeszt otthon, hogy szinte eggyé váljon ezzel a szentháromsággal. A gym szentély kapuján addig nem engedi át a Balrog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!