Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mellre hányszor érdemes...

Mellre hányszor érdemes edzeni egy héten?

Figyelt kérdés
Mindenfélét olvastam már. Van, aki szerint heti 1 elég, mert több izmot is mozgat és sok nap a regeneráció, más szerint meg ha elkezdesz stagnálni, akkor többet kell rá edzeni, és mehet a heti 3-4 edzés is. Én heti kétszer edzek mellre (fekvenyomás, majd tolódzkodás súllyal). Ez elég lehet? Esetleg sok, vagy lehetne több is? Vagy mindenki más és nekem kell érezném? Natural vagyok.

jún. 2. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-3 alkalommal. Ahogy neked optimális. Sok olyan erőemelő van, aki heti 4 alkalommal is szokott fekvenyomni. Egyéni, hogy kinél mi működik.
jún. 2. 20:03
 2/3 barpi61@61 válasza:
0%
Hááát ez a lányoktól függ :-)
jún. 4. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Fogalom zavar van.

Tökmindegy heti hányszor edzed a melled.

Van egy heti összsorozat,amit 1, 2 3 részletben csinálsz.

Nehogy nekiállj az egy alkalom során pld 10 sorozat,elkezdeni megduplázni,vagy megháromszorozni a sorozatszámot!!

A heti 2 edzésedhez hozzáadhatsz 2,3 sorozatot maximum.

jún. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!