Teljesen kezdőként keressek egy edzőt aki tud segiteni?Gépek használata,nehogy lesérüljek stb. És mennyi ideig ajánlott az edzővel edzés? Nem olcsó sajnos egy jó edző.
Figyelt kérdés
máj. 28. 19:25
1/4 anonim válasza:
A gépek használata miatt nem kell edző, mert az óvodás szint. Edző az alapok (edzéstechnika, edzéselmélet, programozás, táplálkozás, stb.) megtanításához lehet szükséges, ha azt érzed, hogy a neten található szakmai anyagok nem adnak kellő biztonságot az elinduláshoz. Hogy az alapok megtanulása nálad mennyi időt vesz igénybe, az egyéni. Pár hónap.
2/4 anonim válasza:
Nem szükséges, de ajánlatos. Egy edző sem csodaszer, ellenben éveket tudsz megspórolni.
3 éve edzek, ebből másfél éve normálisan. Ha az elejétől kezdve edzővel edzenék, megspórolta volna nekem a másfél évet amit elbénáztam feleslegesen..
3/4 A kérdező kommentje:
6hónapra gondoltam,hogy annyi csak elég lesz az alapok megtanulásához.Heti 2x vagy 3x mennék.
máj. 29. 15:35
4/4 anonim válasza:
Pár hónap kell és igen azért van szükség rá mert hajt. Tehát ott nem csinálhatod azt hogy egy gép után pihensz 10 percet. Vannak 1, másfél perces pihenők és tolod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!