Mennyi lehet a testzsírom? (képpel)
Kb. ennyi zsír van még a hasamon amit le szeretnék adni:
Mennyi lehet most a testzsírom?
Netes kalkulátorba beütve az adatokat azt írta, hogy kb. 15% körül van, ez igaz lehet?
Már nagyjából szálkásnak érzem magam, mert a felső "4kocka" az kb. látszik, de az alhasamról az a kicsi nem nagyon akar eltűnni, főleg ha leülök, begörnyedek akkor nagyon látszik hogy van ott még zsír.
Ezt szeretném még leadni, de már nagyon tömegelnék, mivel 1700-1800 kalória körül eszek a szokásos 3000-3500 helyett, az edzőteremben is gyengülök, rosszul mennek az edzések, a gyakorlatokat is furcsának érzem, mintha rosszabbul csinálnám őket, kedv sincs annyi. Szeretnék minél előbb már túllenni ezen a szálkásításon.
190cm
85kg
derék (köldöknél): 84cm
22F
Szerintem is olyan 15-18 között lehet valahol. Pár % még menni fog naturálon is, de arra készülj, hogy túl sokáig nem lesz fenntartható.
Egyébként jó lesz, bár ilyen lenne a Magya Rember átlagosan.
Értem, köszönöm a válaszokat. A mai naptól kezdve elkezdtem tömegelni.
Ebből mennyi idő alatt tudok "jó" formát elérni?:
1-2 év konzisztens tömegelés elegendő hogy már jól nézzek ki?
Női szemmel teljesen jól nézel ki már most is, persze fejlődni mindig jó.
Kondis srácok szerint sose leszel elég nagy, persze magadnak kell eldönteni mi a cél.
Relatív kinek mi a jó. Egy testépítő szemmel nézve ez a fizikum semmi. Egy átlag ember szemével nézve (lásd, #9 válaszoló) jó fizikum.
Illetve, én nem vagyok testépítő, edzek már 3 éve, de én sem mondanám ezt rossz fizikumnak. Az tuti, hogy jobban nézel ki, mint a magyar férfiak 95%-a.
Ilyen kiindulóponttal 1-2 évet biztosan végig tolnék, nagyjából 5-10kg jöjjön fel és majd utána el lehet gondolkozni azon, hogy szálkásíts. Erre még nincs értelme, mert kb. eltűnnél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!