Jelenleh 97kg vagyok 185centi es 45os a felkarom. A testzsirom kb 15%korul mozog. Nagyon picinek latom, lehet testkepzavar,oszinten nem tudom. Szerintetek azert lehet mert nem vagyok eleg szaraz? Ha ledietaznam 6-8% nagyobbnak nezne ki?
Kép nélkül ennek így sok értelme nincsen, mert azt se tudjuk, hogy a 30% testzsírt látod 15%-nak vagy tényleg ilyen jó fizikumod van. Csak mert ha 6% testzsírról beszélsz, akkor abból arra következtet az ember, hogy nem tudod pontosan mit takar az.
De ha tényleg 15% 97kg-val, akkor nagy eséllyel tolsz valami cuccot is és ennek ellenére kicsinek látod magad, szóval igen, testképzavar.
Gyerekek, ezt az alkatot sok cingár meg törpe gyerek megirigyelné akármilyen rossz tzs-vel is, de annyira rossz az a legrosszabb esetben sem tud lenni.
Kérdező, térj már észhez! Menj ki az odúdból az utcára, és láthatod, hogy 100-ból 97 a közeledben sincs. A nők meg pláne nem a barázdáid mélységét nézik, hanem hogy megvan-e a magasságod, vállasságod darabra.
Termeszetesen hasznalok dolgokat, kepet kuldok uzibe.
Mint mondtam nem hazudom, akkorva vagyok amit irtam,de szerintem keves.
Megnéztem a képet, hát ha ezt tényleg picinek látod, akkor erős testképzavar... Amit kezelni kellene. Kezdve a kevesebb testépítős szociális médiával, több átlagos fizikumú emberrel találkozással. Persze nem vagyok se orvos se szakértő, csak általában az ilyesmi is segít.
Mi a cél, mikor mondod azt, hogy na ez már elég nagy? Az a baj, hogy ha nem kezeled a problémát a fejedben, akkor az lesz, hogy egyre több cuccot fogsz használni, mert soha semmi nem elég, egyre rizikósabb cuccokat vagy dózisokat, aztán majd az egészséged fogja megállítani a dolgot pár év múlva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!