Mennyire egészséges hosszútávon (hónapok- évekig) 10% alatti testzsíron lenni, hormonális rásegítések nélkül?
Férfiként.
Elméletileg 5% alatt jönnek a gondok?
Nem, csodálatos érzés lesz. Újjászületsz, akár egy tollaival ékeskedő főnixmadár.
Vágj bele kérlek, hiszen bizonyára ambiciózus ifjú titán vagy, ki noha' világokat renget, tehetségéhez soha kétség sem férhet!!!
Beteg vagy?
Miért lennék beteg, csupán mert szóvirágokkal fogalmazok?
Ott van a kérdésedre a válasz (segítek Neked, rendben? "Nem, csodálatos érzés lesz.")
A többi csupán cikornyákkal telt szóvirágok halmaza, de kérlek nézd el nekem, tudod: amilyen értelmes a kérdés, olyan értelmes a válasz is!
Soha ne tégy fel olyan kérdést, amire nem tudod a választ!
/Én ehhez tartom magam, kedves barátom/
Na ez már igen, barátom ez most tetszett!
Én éreztem, hogy fiatal korod ellenére bölcs vagy, s nem kevés könyv megfordult már a kezeid között! Nyilvánvalóan látszik, hogy tested rendszeres edzése mellett elmédet is szorgalmasan pallérozod!
Örülök neki, hogy ily' művelt fiatal férfiú vagy, ez igen!
Na, de kedves barátom, a szóvirágok halmazást félretéve, nem tudom beszélsz-e angolul, ha igen akkor itt olvashatsz érdekességeket.
Sajnálom Uram! Ön tévedésben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!