Véleményeznétek a mai kajálásomat?
Mielőtt elolvasnád kérlek vegyél figyelembe pár dolgot
- kezdő vagyok
- a kajálással rengeteg gondom van, nem bírok sokat enni, nem szeretek enni, nincs időm főzni kb semennyire és egy-két egészségügyi gond miatt nem ehetek túlzottan zsírosan, kerülnöm kell a legtöbb állati dolgot
- egy nagyon szar életmódból próbálok váltani; tudom, hogy nem tökéletes az étrend, ez most a javulás felé vezető út
- 177 cm és 60 kiló vagyok, tömegelni próbálok
Reggeli: 80g zab, 50g áfonya, fél banán, 10-15g 100%-os mogyoróvaj, 160 ml növényi tej
Ebéd: 200g tőkehal, 100g tofu alapú valami, egy tenyérnyi krumpli, egy tenyérnyi görög saláta (sajt nélkül)
Uzsonna 1: nagyobb teljes kiőrlésű zsemle humusszal és 4 szelet 99%-os csirkemell felvágottal, spenótlevelekkel
Uzsonna 2: 35g mandula és egy nagyobb alma
Edzés után fehérjepor
Uzsonna 3: 40g teljes kiőrlésű kenyér 40g cottage cheese
Vacsora: 100g bulgur, 100g csicseriborsó, 50g csirkemell
A teljes adag valahol 2300-2700 kalória között van valahol. Fehérjéből valószínűleg több, mint amire amúgy szükségem lenne.
Meglepoen jo. Mikor megnyitottam a kerdest sokkal rosszabbra szamitottam
En tuti tennek szenhidratot az ebedhez es sokkal tobb zokdseget minden uzsonnahoz
Nem szamoltam utana de boven elhagyhatod azt a feherjeport. Anelkul is ekeget viszel be a viszonylag kis sulyodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!