Véleményeznétek nekem ezt a fényképet/fejlődést/kijelentést?
Figyelt kérdés
3 hónapja járok terembe, kajám kb. 80%-ban rendben van, pihenés, vitamin szintén, fejlődök is lassan de biztosan, viszont ha ezt így tényleg valós, akkor valamit kegyetlenül szarul csinálok...2014. márc. 12. 22:05
2/6 anonim válasza:
"fejlődök is lassan de biztosan"
Aztán a képen a kommentnél: 14kg 2 hónap alatt (nem zsír)
14kg-ot tiszta izomból élettanilag lehetetlen felépíteni. Ha 1 évet ír, az már úgy-ahogy hihető, talán.
Ez a srác a képen úgy 1-2 éve kondizik, vagy több, és szálkásítás után, pumpáltan lefotózta magát. Az már csak egyéni megjegyzés, h ökölbemászó feje van, ettől még lehet normális ember, lehet h a kép szar :D
3/6 anonim válasza:
akkora Fake,hogy megállítja a tehervonatot :)
5/6 A kérdező kommentje:
1-es: ÉN vagyok az, aki fejlődik lassan de biztosan az eltelt 3 hónap alatt, és a képen EGY TÖK MÁSIK srác van, akinek a kiírásán akadt meg a szemem!
2014. márc. 13. 18:03
6/6 anonim válasza:
gézabá a tetvarek erre asztondaná h te akkora tap lóvagy mit amekorát meg nem hordláztott a földes a hámtán, de csak úgy meharki zene telfonon és akkor szevasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!