Véleményeznétek az alábbi kerékpárokat?
Újrakezdő vagyok.
Hetente 2-3x szeretnék 40-50 km-ert menni vele aszfaltos úton, viszonylag dombos vidéken. Fontos lenne a sebesség, viszont kényelmesebb kerékpárt szeretnék, mint az országúti mert a sport mellett a kényelem is számít. (hobbi lesz a fő cél).
Amennyiben nem javasoljátok a fitness kerékpárt a cross trekking kerékpárokat néztem még.
190 cm vagyok, szerintem L-es (58-as) méret a megfelelő nekem.Jól gondolom?
1.
2.
3.
Egyéb ajánlásokat hálásan köszönök! :)
nemtudom mi bajod a fitness kerékpárral, kb mint országúti, csak egyenes kormánya van.
fáj az ülés? akkor keresd ami seggedre való, vegyél zselés betétes kerékpárnadrágot.
Én ezek közül az elsőt venném. Alivio+Acera váltó, hidraulikus tárcsafék. Centerlock. Semmi csicsa, csak a lényeg.
A másik kettő Tourney váltós, szerintem az szívás, ha sokszor váltasz. Teleszkóp fölösleges, ha nem földutazol-terepezel (amúgy sima földutakra is elmegy az egyszerű villa).
Nem tudom,jóllátom-e, hogy 55mm-es gumik vannak rajta, akkor ezzel simán lehet földúton csapatni.
Amúgy a Cube trekkingnek írja. Vagy citynek.
Jah a Tourney-en nekem is kerekedett a szemem. Azért néhány éve ebben az árkategóriában elképzelhetetlen volt ilyen. Na mindegy, előre megyünk ami hátrafelé van.
A 55-os Big Apple gumi nagyon jó! Ne tévesszen meg a szélessége, alig van rajta minta. a megfelelő nyomásra fújva kis felületen éri csak fődet és nagyon jól gurul, emellett a ballonossága miatt kényelmes is! Én imádom a crossomon! A következő gumi is ilyen lesz.
1, 3, 2 nálam a sorrend ezek közül.
És igen, ezek a bicajok nem azok amit leírtál. Nem fitness, nem gyorsak. Kényelmen viszont van. E kettő nem nagyon van meg egy kerékpáron belül.
Szóval azt szeretnéd, hogy megmondják itt a zemberek, hogy egy 230ezres, egy 300ezres és egy 330ezres kerékpár közül melyik a legjobb?
Szerintem erre nem kell válaszolni.
Írod, hogy aszfalton használnád, tehát nincs szükséged teleszkópra.
Marad egy.
Halkan jegyzem meg, tegnap nézelődtem pont használt outikat és jófogáson találtam 100alatt deore felszereltségű, fénykép alapján alighasznált darabokat, de láttam 70ért full sora-t is…
Max dobsz rá egy egyenes kormányt… máris ott a fitneszed, ami ezekhez lépest fényévekre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!