Testépítők, sportolók, sportban jártas emberek, rendszeresen edzők! Véleményeznétek a heti edzésprogramomat és a mai étkezésemet?
Ez a heti edzésprogramom.Én állítottam össze,kíváncsi vagyok
hogy ez mennyire jó:
Hétfő:50 perc súlyzós felső test+10 perc has
Kedd:40 perc súlyzós alsótest+ 20 Hiit Cardio(vagyis kombinált)
Szerda:Egész test edzés súlyzóval
Csütörtök:1 óra Cardio
Péntek:30 perc felsőtest+30 perc alsótest súlyzóval
Szombat:1 óra dinamikus séta.
Azt hozzátenném,hogy általában felső testet saját testsúllyal vagy 4 kilós súllyal edzem,míg az alsótestemet 8-10-14 kilóval edzem.
A mai napi étkezésem(meg úgy általában ilyen,csak napi szinten váltogatok benne dolgokat).
Reggeli:3 egész tojás+2 fehérje+5 db extrudált kukorica kenyér+1 közepes paprika+fél kígyóuborka+ kis kanál kókuszzsír a tojáshoz+ 2 szelet hajszálvékony trappista sajt szelet.
Tízórai:250 g zsírszegény túró+2 db nagyon kicsi alma(az alma édesítésnek kell)
Ebéd:Húsleves 300 g párolt karfiollal+egy egész csirkefelsőcombbal bőr nélkül
Uzsonna:50 g zselatin(45 g fehérje van benne és ráadásul tele van kollagénnel,ezért eszem)+ egy egész csomag szotyi(60 g)
Vacsora:egy egész csomag csirkemellsonka+saláta cukkiniből, paprikából,hagymából,fokhagymából,olívabogyóból+ 4 darab extr.kukorica kenyér.Esetleg még egy vagy 2 tojás főzve.
Saláta alatt ne egy keveset értsetek,én legalább egy vödörrel megeszek,hogy elegendő kalóriát és szénhidrátot vigyek be.
Mindent szoktam enni.
Még akár csokit is,de az a jó,hogy nekem a sötét csoki a kedvencem.
Nagyon szeretem még a popcornt,de azt hiszem az nem vészes.Valakitől egyszer azt hallottam,hogy a sima popcorn az egyik legjobb alternatíva nassnak.
Eloszor is hany eves vagy, es ferfi vagy no? Mert nem mindegy :D
Igaz en nem vagyok profi ebben, de en edzek 18 kg-val (ketkezes sulyzorol van szo) karra, szerintem a 4 kg az keves lesz. Meg hat ennyibol nem derul ki, hogy mit edzel, igy annyira velemenyt se tudok mondani :D
Ha a fogyas a cel, tobb kardio mozgast kene vegezned, pl futas, biciklizes, uszas, illetve en csokkentenem a kaloriabevitelt. Bar ugye ez fugg attol is, hogy no vagy-e vagy ferfi, mert ha no akkor ez meg tobb mint amit alapbol be kene vinni.
16/L
Az a kérdés milyen sportot választol , én ezt az edzéstervet egy súlyemelőnek tudnám ajánlani ,de azt valljuk be másabb a testépitésnél .
Ha testépitést választod én széjjel bontanám mert kevésnek érzem az 50perc felsőtestet+10perc hasat mert elég nagy izomcsoportokrol beszélhetünk (mell ,hát stb)
Konkrét célt nem irtál de ezt inkább egy szálkásító fogyasztó étrendnek el tudom képzelni .
Sima fogyás a célom.
Még kb.10-15 kilótól kell megszabadulnom.
Több kardiót nem akarok csinálni,mert fontos nekem,hogy csak a zsír menjen ne az izom.
Igazából amint elértem a célomat,utána is folytatnám az edzéstervemet(egyébként 3 havonta változtatok rajta kicsit)csak utána már többet kell ennem.
Mezomorf típus vagyok,így kicsit több izom van rajtam.
A lovas íjászat az egyetlen sport ami érdekel.Lovaglás,úszás.Ennyi.
Úgy próbáltam összeállítani ezt a tervet,hogy minden egyes testrészemet alaposan megdolgozzam.
A legjobb nap szerintem a keddi,ami kombinált.Az a legkeményebb is.
1800-nál képtelen vagyok kevesebbet edzeni,mert nagyon sokat és intenzíven edzem.
Minimális izomvesztésről van tudomásom persze.
De azt a kicsit is vissza fogom majd építeni:)
170 cm vagyok és 75 kiló.Mezomorf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!