Ciki,ha egyedül megyek lánykènt konditerembe? Lányok pàrban szoktak menni.
Figyelt kérdés
máj. 6. 15:13
1/9 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ciki az, ha szaros nadrágban mész konditerembe. Pisilni járnak párban a lányok, a konditeremben rengeteg lány edz egyedül.
2/9 anonim válasza:
Miért kellene párban? Ilyet még nem láttam
3/9 anonim válasza:
5 éve járok konditerembe. Kb 2 páros van aki rendszeresen jár. Mindenki más egyedul
4/9 anonim válasza:
Nem ciki. (sőt néha jobb is, mert nem vonja el a figyelmed)
5/9 anonim válasza:
Azt tartom cikinek, h én egyedül nem merek elmenni.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor összeszedem magam a hétvégére és megyek edzeni.
Vannak barátnőim,de sajnos nem szeretnének terembe járni.
máj. 7. 22:02
7/9 mikeXxX válasza:
Az ciki hogy a mai nagy elvárásoknál valaki nem megy edzeni az hogy egyedül mész sosem lesz az később pedig irigykedni fognak rád majd 😉!
Én is legtöbbször egyedül edzem de egyébként így látványosabban is fejődöm! 44f
8/9 anonim válasza:
A kondikban ha már egy közepes helyen vagyok, nem tapasztalok mostanában k*csögöket. Általában mindenki jófej, a csajokat sem bámulják.
F
9/9 anonim válasza:
Sokszor emeled még ki ezt a másfél hónapos értelmetlen kérdést, vagy elkezdesz végre konditerembe járni, hogy kinézz valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!