1/5 anonim válasza:
Miért lenne tévhit? A (bicepsz mellett) a felső hátizmaidat dolgoztatja, minél szélesebb, annál inkább.
2/5 anonim válasza:
Az 1. kommentelő FELhúzás helyett valószínűleg LEhúzást olvasott. A felhúzás edzi az alsóhát (deréki) izmokat és a gerincmerevítőket. Nagyon minimálisan a trapézt is, de a széles hátat (latissimus) például egyáltalán nem. Magyarul látványosan jó hátad nem a felhúzástól lesz.
3/5 anonim válasza:
2:
Valóban félreolvastam, se ne. lehúzásnak, hanem valaiért a húzódzkodásra gondoltam. Bocs.
4/5 anonim válasza:
A gerincmerevítő izmokat edzi intenzíven, a combhajlító mellett. A szumó felhúzás pedig kevésbé edzi a gerincmerevítőket, cserébe a combközelítőket és a feneket nagyon jól edzi, szintén a combhajlító mellett.
Ezeken kívül más izomra nem érdemes csinálni.
5/5 anonim válasza:
A felsohatat edzi mivel tartod a sulyt
Ha jol tudsz felhuzni akkor a szeles hataddal kontrolalod a suly belesegit nagyobb felhuzashoz es azt is edzheti.
Nekem csuklyaba segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!