Az elölguggolás kiváltható zercher guggolással?
Az elölguggolás nem jó gyakorlat. Nagy súly esetén sérülésveszélyes, abszolut kiszolgáltatott helyzetben van a törzsed, nagyon természetellenes az a pozíció.
Zacher Gábor olyan van, meg zacher szelet is létezik, de zacher guggolásról még nem hallottam, biztos ez is valami nagy okosság. El nem tudom képzelni, ha combfeszítőre akarsz edzeni a sima normál guggolás, ami emberek millióinak segített már combfeszítőt építeni, neked miért nem jó?
Ne hallgas a majmokra. Csinálj nyugodtan zercher guggolast, létező gyakorlat jobban dolgozik benne a combfeszito mint a hatul guggolasban kiegészítőnek teljesen jó vagy akinek le van maradva a feszitoje. Nekem pl le volt majd elől guggolassal erosebb lett a hatulguggolasom is.
Hatul guggolas sokkal jobban dolgoztatja a also hatat es derek reszt meg farizmot elol guggolas a felsohatat, minden tanulmany szerint es oldal alapja leírják hogy a elől guggolas es zecher guggolas sokkal jobb a legtöbb embernek es jobb atlétáknak vagy mas sportot vegzett embereknek. Kevésbé sérülés veszélyes is mert a derekad nem terheli. Zecher squat ezek közül a legkönnyebben végezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!