A húzódzkodás szabályos, ha két ismétlés közt leteszem a lábam a földre?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 19:34
11/13 A kérdező kommentje:
Na végre valaki normálisan is tudott válaszolni
2024. febr. 17. 00:38
12/13 anonim válasza:
Én kifejezetten akkor érzem a huzodckodast ha teljesen nyújtasig leengedem amíg az izom is tart ( nem is túlzottan, hogy csak kiakasszam a vállam és logjak ) és ezt is jó lassan. Majd onnan dinamikusan fel ameddig bírom mellkasig. Majd megint lassan le. Tudnám magan plusz súllyal is rángatni sokkal többet, de ilyen tempóban 8 ismétlés után végem. Persze xarrá durran már az első kör után a hátam.
13/13 anonim válasza:
És így folyamatos terhelés alatt van az izom. Ha leraknám a lábam akkor megszakadna ez, akkor kvázi pihen az izom. Alsó hangon 5-6 mp legalabb van egy ismétlés nekem. De van, hogy utána 3-4 napig szétszakad a hátam annyira érzem utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!