Vállvonogatás, állig húzás helyett snatch grip high pull?
Kérdező, te vagy az a pali, aki szerelmes a kínai súlyemelőkbe?😂 Múltkor is rájuk hivatkozva mutogattál valami csodagyakorlatot.😆
Amúgy, úgy van ahogy #2 írja, a működő gyakorlatokat, már felfedezték évtizedekkel ezelőtt, hidd el 2024-ben senki nem fog tudni új gyakorlattal előállni. A csuklyád ilyen szintű megedzésével pedig majd ráérsz akkor foglalkozni, ha egy koxos versenyző vagy, aki épp szinpadra készül.
"Hogy miért? Mert szórakoztató"
Ha neked ez a szempont, akkor csináld.
"brutális égést éreztem az egész felső hátamban"
Mintha ez bármit is jelentene fejlődés tekintetében.
Az ilyen szakítás szerű gyakorlatok ezek állóképesség/robbanékonyság-ra jók, azt lehet vele fokozni edzeni, de az ilyen videók alapján én elkezdek rángatni valamit, ebből szinte mindig sérülés van.
Nekem pl a snach a kedvenc kettlebell gyakorlatom, de mikor megvettem az első bellemet rögtön egybôl a snach-t kezdtem el gyakorolni, és első este úgy szétvertem az alkaromat vele, hogy aztán 3 héten át nem tudtam dolgozni, de a seggemet is alig bírtam kitörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!